Χορηγούμενο
EΛΛΑΔΑ

Φρίκη στην Πάτρα: Βίασε τη γυναίκα του μπροστά στο μικρό παιδί τους!

Χορηγούμενο

Έχει ξεφύγει τελείως η κατάσταση στην Ελλάδα με τα αδιανόητα και εκτός λογικής συμβάντα. Με τις σεξουαλικές κακοποιήσεις, τους βιασμούς ακόμα και τους ερωτικούς εξαναγκασμούς να σκάνε σαν ‘βόμβες’ συνεχώς στην κοινωνία μας.

Αυτή τη φορά, αίσθηση προκαλεί η καταγγελία μίας γυναίκας από την Πάτρα, ότι ο σύζυγος της την εξανάγκασε σε σεξουαλική πράξη μέσα στο σπίτι τους. Και, μάλιστα, μπροστά στο μικρό παιδί τους!

Σύμφωνα με πληροφορίες, η γυναίκα στην κατάθεση της, παρουσία ψυχολόγου, φέρεται να υποστήριξε πως ο σύζυγος της, την εξανάγκασε σε γενετήσια πράξη στο σπίτι τους, παρουσία ανήλικου μέλους της οικογένειας.

Μετά την υποβολή μήνυσης ο άνδρας συνελήφθη και αναμένεται να οδηγηθεί ενώπιον του Εισαγγελέα.

Ωστόσο, μετά την καταγγελία της γυναίκας για βιασμό, ο σύζυγός της «απάντησε» με μήνυση στην σύζυγό του. Και έτσι οι αστυνομικοί επισκέφθηκαν για δεύτερη φορά το σπίτι, για να πάρουν μαζί τους, τη γυναίκα.

Οι περιγραφές για τα όσα έζησε σοκάρουν! Με τις Αρχές να περιμένουν πλέον το πόρισμα της ιατροδικαστικής εξέτασης, που αναμένεται να ρίξει περισσότερο φως, στα όσα έγιναν.

Σύμφωνα με την εφημερίδα «Πελοπόννησος», ο κατηγορούμενος, που αρνείται τα όσα καταγγέλει η σύζυγος του. Και την μήνυσε για συκοφαντική δυσφήμιση, εξύβριση, σωματική βλάβη και για ενδοοικογενειακή βία, με αποτέλεσμα να συλληφθεί και η γυναίκα.

Χορηγούμενο
Χορηγούμενο
Χορηγούμενο
Χορηγούμενο
Back to top button