Χορηγούμενο
EΛΛΑΔΑ

Καταγγελία σοκ από υγειονομικό για την τραγωδία στα Τέμπη: Ήξεραν ότι οι νεκροί ήταν πάνω από 50, αλλά το έκρυβαν!

Το μόνο που έκαναν ήταν να στηθούν για να βγάλουν φωτογραφίες!

Χορηγούμενο

Σε μία καταγγελία-σοκ προχώρησε μέσω του Focus FM 103,6 ο υγειονομικός του Γενικού Νοσοκομείου Λάρισας Λάμπρος Τσάπαλης, μιλώντας για το σιδηροδρομικό δυστύχημα των Τεμπών και το πώς από τις πρώτες ώρες οι αρμόδιοι ήξεραν ότι οι νεκροί θα ξεπεράσουν τους 50-60!

Όπως είπε ο κ.Τσάπαλης, όλοι από τις 02:30 τα ξημερώματα Τετάρτης γνώριζαν ότι ο αριθμός των νεκρών θα άγγιζε τους 70 και πως οι υπεύθυνοι για «ψυχολογικούς λόγους και για λόγους εντυπώσεων», δεν βγάζανε τον αριθμό. Μάτι Νο2 δηλαδή.

Είπε χαρακτηριστικά:

«Ήμουν απ’ έξω ακριβώς και την ώρα εκείνη το μόνο που έκαναν ήταν να στηθούν για να βγάλουν φωτογραφίες. Υπάρχει τόση υποκρισία σε αυτό το πολιτικό σύστημα εδώ και χρόνια … Κάτι σημαντικό που δεν γνωρίζετε, εγώ στις 02:30 (σ.σ. τα ξημερώματα της Τετάρτης) έμαθα ότι υπήρχαν 70 νεκροί. Όλοι την ώρα που ήρθαν και μας έφεραν τους τραυματίες, κάποια στιγμή μας λένε τα παιδιά από το ΕΚΑΒ και από ότι μαθαίναμε εκείνη την ώρα, ξέραμε ήδη ότι υπήρχαν πάνω από 50-60 νεκροί. Κάνανε ακριβώς το ίδιο πράγμα και αυτοί (σ.σ. οι υπεύθυνοι). Βγάζανε τους νεκρούς λίγο-λίγο. Για ψυχολογικούς λόγους και για λόγους εντυπώσεων … Στα πρώτα βαγόνια εξαϋλώθηκαν απ’ ότι μάθαμε».

Δείτε, παρακάτω, το σχετικό βίντεο

Χορηγούμενο
Χορηγούμενο
Χορηγούμενο
Χορηγούμενο
Back to top button