ΔΗΜΟΦΙΛΗ

‘Καταπέλτης’ η Μαρία Μπακοδήμου για Γεωργούλη: «Ήταν το πιο χυδαίο…»

Ξέσπασε η Μαρία Μπακοδήμου μέσα από την εκπομπή της για την υπόθεση βιασμού εναντίον του Αλέξη Γεωργούλη. Η παρουσιάστρια τόνισε πως οι άντρες δεν καταλαβαίνουν τι σημαίνει να είσαι γυναίκα, ενώ χαρακτήρισε το πιο χυδαίο πράγμα ένα σχόλιο που διάβασε για την καταγγελία.

«Έγινα έξαλλη με ένα σχόλιο από ένα πολιτικό πρόσωπο, το οποίο διαγράφηκε, που ήταν τελείως καφενείο. Ήταν το πιο χυδαίο πράγμα που έχω διαβάσει. Και αισθάνομαι ότι κάποιοι άνθρωποι είναι σαν να μας πηγαίνουν σε μια πατριαρχία βάθη ανατολής, λέγοντας αυτά τα πράγματα. Γιατί αυτό κάνει μια άλλη γυναίκα που μπορεί να έχει κακοποιηθεί να το σκεφτεί 100 φορές και να αποφασίσει να το καταπιεί και να μην το καταγγείλει γιατί ντρέπεται», είπε η Μαρία Μπακοδήμου.

Η Μαρία Μπακοδήμου είπε επίσης: «Βλέπω γυναίκες να γράφουν δηλητηριώδη σχόλια για μια άλλη γυναίκα. Γυναίκες που είναι και μάνες κοριτσιών».

Κλείνοντας, η Μαρία Μπακοδήμου ανέφερε: «Οι άντρες δεν καταλαβαίνετε τι σημαίνει να είσαι γυναίκα. Μπορείτε να περπατήσετε σε οποιοδήποτε απόμερο σοκάκι ένα βράδυ και να φοβηθείτε μόνο μη σας πάρουν το ρολόι. Εμείς δεν μπορούμε να το κάνουμε αυτό. Όταν μια γυναίκα το έχει ζήσει και το ξέρει, δεν μπορεί να αμφισβητεί, δεν μπορεί να μην είσαι στο πλευρό του θύματος ή του θύματος που δηλώνει θύμα τη συγκεκριμένη στιγμή».

Δείτε το σχετικό βίντεο

Related Articles

Back to top button