Χορηγούμενο
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

‘Καταπέλτης’ ο Κακλαμάνης κατά του Αρείου Πάγου για τους πλειστηριασμούς και τα funds: Έχει κλονιστεί η εμπιστοσύνη μου στη Δικαιοσύνη

Χορηγούμενο

‘Καταπέλτης’ ο Νικήτας Κακλαμάνης κατά του Αρείου Πάγου για τους πλειστηριασμούς υπέρ των funds. Διαχωρίζοντας, για μια ακόμη φορά, τη στάση του από την πάγια γραμμή της κυβέρνησης, ο αντιπρόεδρος της Βουλής δήλωσε, πως η απόφαση της Ολομέλειας του Αρείου Πάγου για τους πλειστηριασμούς έχει κλονίσει την εμπιστοσύνη του προς τη Δικαιοσύνη!…

Μάλιστα, ο αντιπρόεδρος της Βουλής και βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, διευκρινίζει πως τάσσεται ανοιχτά κατά της συγκεκριμένης απόφασης. H οποία επιτρέπει στους servicers να προχωρούν σε πλειστηριασμούς, σχολιάζοντας και την πρωτοφανή ταχύτητα που έγινε αυτό.

«Είμαι ένας άνθρωπος που σέβομαι τη Δικαιοσύνη. Δεν αποδέχομαι αλά καρτ τις αποφάσεις της. Aλλά πρέπει να σας πω ότι αυτή η απόφαση του Αρείου Πάγου έχει κλονίσει την εμπιστοσύνη μου στην ηγεσία της Δικαιοσύνης. Όχι λόγω της ταχύτητας που το έβγαλε, που είναι πρωτοφανές για Άρειο Πάγο (σ.σ.: γέλια) – αν έβγαζε έτσι όλες τις αποφάσεις θα ήμασταν χώρα πρότυπο σε ολόκληρη την Ευρωπαϊκή Ένωση – αφήστε το αυτό. Aλλά η απόφαση μου είπαν ότι έχει βασιστεί, προσέξτε… Aφενός στον νόμο του 2015 του ΣΥΡΙΖΑ, που έλεγε ότι αυτές οι συναλλαγές φορολογούνται, τον οποίο πάντρεψαν με τον νόμο του 2003, όπου οι ενδοτραπεζικές συναλλαγές είναι αφορολόγητες», είπε ο Νικήτας Κακλαμάνης, κατά τη διάρκεια της εμφάνισής του στην εκπομπή «Casus Belli», στον τηλεοπτικό σταθμό Αttica TV.

«Στην ουσία, λοιπόν, έχουν χαριστεί με αυτή την απόφαση, η οποία όταν βγει θα τη διαβάσουμε όλοι. Aλλά για να το λέει ο κ. Τζαβάρας ξέρει, 58 δισ. Άποψή μου είναι ότι αυτά πρέπει να φορολογηθούν. Kαι με τα λεφτά που θα εισπραχτούν να βοηθηθούν οι έχοντες πραγματική ανάγκη», πρόσθεσε.

Δείτε το σχετικό βίντεο

Χορηγούμενο
Χορηγούμενο
Χορηγούμενο
Χορηγούμενο
Back to top button