EΛΛΑΔΑ

‘Καταπέλτης’ ο Μάνος Δασκαλάκης για τη Ρούλα Πισπιρίγκου: «Πέθανε η Τζωρτζίνα κι αυτή ήθελε να μου πάρει το σπέρμα, για να μου κάνει μάγια!»

Ολοκληρώθηκε η κατάθεση του Μάνου Δασκαλάκη στο Μεικτό Ορκωτό Δικαστήριο της Αθήνας όπου εκδικάζεται η υπόθεση της Ρούλας Πισπιρίγκου, η οποία κατηγορείται ότι σκότωσε την 9χρονη κόρη της Τζωρτζίνα.

Ο πατέρας των αδικοχαμένων κοριτσιών προτού κατέβει από το βήμα του μάρτυρα, ξέσπασε σε κλάματα. Νωρίτερα επικράτησε ένταση, όταν ο Δασκαλάκης απάντησε στον Κούγια ότι δεν θυμάται κάποια γεγονότα, με την Πισπιρίγκου να απαντάει εκνευρισμένη «Δώστε του χάπια να θυμηθεί».

Το σφυροκόπημα του Κούγια

Ο Αλέξης Κούγιας συνέχισε και σήμερα να «σφυροκοπά» με ερωτήσεις τον Μάνο Δασκαλάκη. Επιχειρώντας να καταδείξει την αθωότητα της 34χρονης, υποστηρίζοντας ότι δεν είχε τις γνώσεις να διαπράξει το τέλειο έγκλημα. Ο Δασκαλάκης αναφέρθηκε στις σπουδές της Πισπιρίγκου στη νοσηλευτική αλλά και την πρακτική που είχε κάνει σε νοσοκομείο, με τον Κούγια να απαντάει: «Διδάσκουν πως να προκαλέσουν ασφυκτικό θάνατο και να μην σας αποκαλύψουν;».

Από πλευράς του ο πατέρας των τριών νεκρών κοριτσιών που ήταν μάρτυρας κατηγορίας, ανέφερε στην κατάθεσή του ότι η κατηγορούμενη φρόντιζε το παιδί και μετά το θάνατο της Τζωρτζίνας ήταν «αμίλητη, με γουρλωμένα μάτια και δεν απαντούσε» ενώ στη συνέχεια «πήγε πάνω στο παιδί και έκλαιγε».

Αλέξης Κούγιας : Υποκρινόταν η κατηγορούμενη.

Μάρτυρας: Δεν μπορώ να το γνωρίζω

Αλέξης Κούγιας: Εντάξει…

Μάρτυρας : Δεν είμαι μέσα στην ψυχολογία της… Είδα ότι πολλά που πίστευα 10 χρόνια δεν ίσχυαν.

Αλέξης Κούγιας: Τι εικόνα είχατε εκείνοι την ώρα ;

Μάρτυρας: Ότι ήταν σοκαρισμένη και δεν μπορούσε να αντέξει όλο αυτό ( …)Κανείς δεν μου μίλησε για εγκληματική ενέργεια.

Επιπλέον, ο Δασκαλάκης αναφέρθηκε στα μηνύματα της Ρούλας, πριν εκείνη αποπειραθεί να σκοτώσει την 9χρονη κόρη τους:

«Στις 8/4 συγκεκριμένα υπάρχει ένα μήνυμα από την κατηγορούμενη στην αδερφή της, αν φοράω βέρα… Στις 9/4 στέλνει μήνυμα η αδερφή της στην κατηγορούμενη «μίλησα με τη μαμά και βρήκε το τηλέφωνο της παιδοψυχολόγου. Της είπε να έρθει ως εξωτερική» η κατηγορούμενη απαντά «άσε να δούμε πρώτα τι έχει το παιδί»…. Στις 9/4 π,αραδέχεται στην αδερφή της και λέει:

«Δεν αφήνω το παιδί μόνο του με το Μάνο για κανένα λόγο”», είπε και πρόσθεσε:

«Στις 10/4 της λέω μου είπαν ότι το παιδί θα το δει παιδοψυχολόγος και θα φανεί αν του έχετε βάλει λόγια. Τότε η κατηγορούμενη ωρυόταν, τι δουλειά έχεις εσύ, που τα ξέρεις αυτά, θα δεις τι έχει να γίνει αύριο. Στις 10.4 πάλι μιλά με την αδερφή της και λέει ότι το παιδί ζήτησε να με δει. Τότε με πήρε τηλέφωνο να πάω να δω το παιδί και αυτό έπαθε πτώση οξυγόνου» ανέφερε με δάκρυα στα μάτια και πρόσθεσε:

«Στις 11 / 4 και ενώ είμαι με το παιδί … συγνώμη… η Τζωρτζίνα στέλνει μήνυμα στη μητέρα της, από το κινητό μου, και της λέει κοιμήσου λίγο ακόμη και έλα το απόγευμα. Αυτή απαντά όχι θα έρθω κανονικά σε μια ώρα». Ο ίδιος αναφέρθηκε και στο μήνυμα που του έστειλε η Ρούλα επειδή ήθελε να κάνει ανάρτηση: «ενώ το παιδί χαροπαλεύει στη ΜΕΘ , αυτή ήταν στο σπίτι. Πήγε να ξεκουραστεί γιατί ήταν έγκυος τότε, έτσι έλεγε τουλάχιστον. Και έλεγε αν μπορείς ξεμπλόκαρε με από το φεισμπουκ γιατί θέλω να κάνω ανάρτηση για τη Μαλένα. Αυτό την ένοιαζε τότε».

Ο Δασκαλάκης στην κατάθεσή του αναφέρθηκε και σε μηνύματα που είχε ανταλλάξει η Ρούλα Πισπιρίγκου με φίλη της για χαρτορίχτρες:

«Υπάρχουν μηνύματα με την πιο επιστήθια φίλη της, που συνομιλεί με χαρτορίχτρες και ζητά τα λεφτά της πίσω. Γιατί εγώ έφυγα από το σπίτι τελικά και δεν πέσανε μέσα σε όσα της λέγανε. Επίσης υπάρχουν μηνύματα με την ίδια φίλη… ντρέπομαι ειλικρινά ακόμα και να το πω… 5.2.2022 ενώ έχει φύγει το παιδί που η χαρτορίχτρα της έχει πει ένα τρόπο, φαίνεται από τα μηνύματα, τον τρόπο που επιχειρεί, ενώ εγώ τη στηρίζω με όλη μου τη δύναμη γιατί δεν ήθελε να τα πιστέψω, ήθελε να με ρίξει στο κρεβάτι για να πάρει το σπέρμα μου και να μου κάνει μαγιά. Ντρέπομαι που το λέω. Τόσα χρόνια δεν πίστευα ότι μπορεί να πάει σε χαρτορίχτρες. Αυτή είναι η εμμονή της» ανέφερε.

Related Articles

Back to top button