Χορηγούμενο
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

‘Καταπέλτης’ ο Πρόεδρος της ΑΔΑΕ Χρ. Ράμμος: Η ανάρτηση – κόλαφος και η επιστολή – ‘φωτιά’ με τις έρευνες για τις υποκλοπές

Χορηγούμενο

«Πρωταγωνιστής» της σημερινής ειδησεογραφίας (εξαιρούνται τα συστημικά ΜΜΕ) είναι για μια ακόμα φορά ο πρόεδρος της ΑΔΑΕ Χρήστος Ράμμος, ο οποίος παρά τα εμπόδια και τις κλειστές πόρτες που έχει βρει από την κυβέρνηση Μητσοτάκη, δεν κάνει πίσω και επιμένει να κάνει το καθήκον του.

Μετά από την επιστολή που έστειλε σήμερα στον πρόεδρο της Βουλής, τον υπουργό Δικαιοσύνης και τους αρχηγούς των κομμάτων, στην οποία παραθέτει το πόρισμα από τις έρευνες στο σκάνδαλο των παρακολουθήσεων, μετά το αίτημα του Α. Τσίπρα, ο κ. Ράμμος προχώρησε σε μια ανάρτηση όλο νόημα, στον προσωπικό του λογαριασμό στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

«Η Ευρώπη είναι το δημοκρατικό πλαίσιο, ο διάλογος, η ευρυχωρία που επιτρέπει σε αντίθετες απόψεις να συζητούν μεταξύ τους, και να επιχειρούν να ακούσει η μια την άλλη. Είναι η ανεκτικότητα και ο ήρεμος διάλογος χωρίς μακαρθικού τύπου εκ των προτέρων αποκλεισμούς και η συνεχής αναζήτηση της αλήθειας, ακόμη και αν αυτή είναι καμιά φορά βασανιστική» τονίζει μεταξύ άλλων ο πρόεδρος της ΑΔΑΕ:

Αναλυτικά η ανάρτησή του Χρήστου Ράμμου

«Επειδή πολλά λέγονται τις τελευταίες ώρες για το ποιοι μένουν πιστοί στην Ευρώπη και ποιοι την προδίδουν, ίσως θα ήταν καλό να θυμηθούμε ότι η Ευρώπη (το ευρωπαϊκό πνεύμα και ο ευρωπαϊκός πολιτισμός) δεν είναι σύνθημα, ούτε μια οριστικά παγωμένη στον χρόνο ταυτότητα. Επίσης, σίγουρα, δεν είναι μανιχαϊσμοί και φανατισμοί.

Η Ευρώπη είναι το δημοκρατικό πλαίσιο, ο διάλογος, η ευρυχωρία που επιτρέπει σε αντίθετες απόψεις να συζητούν μεταξύ τους, και να επιχειρούν να ακούσει η μια την άλλη. Είναι η ανεκτικότητα και ο ήρεμος διάλογος χωρίς μακαρθικού τύπου εκ των προτέρων αποκλεισμούς και η συνεχής αναζήτηση της αλήθειας, ακόμη και αν αυτή είναι καμιά φορά βασανιστική».


Χορηγούμενο
Χορηγούμενο
Χορηγούμενο
Back to top button