ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Λίτσα Πατέρα: Για ποιά ζώδια θα “βρέξει” χρήμα;

Τα τυχερά και τα άτυχα ζώδια της νέας εβδομάδας

Λίτσα Πατέρα: Για ποιά ζώδια θα “βρέξει” χρήμα; Τα τυχερά και τα άτυχα ζώδια της νέας εβδομάδας – Η αστρολογική πρόβλεψη

Η έμπειρη αστρολόγος Λίτσα Πατέρα, μέσα από την παρουσία της σε εκπομπή του ΑΝΤ1, ανέλυσε τα δεδομένα για τα 12 ζώδια εν όψει της νέας εβδομάδας! Ποια θα είναι τα τυχερά και ποια τα άτυχα;
Συγκεκριμένα η Λίτσα Πατέρα, το πρωί της Κυριακής, εμφανίστηκε στην εκπομπή του ΑΝΤ1, I Love Σου Κου και έκανε τις προβλέψεις της για τα 12 ζώδια.

Λίτσα Πατέρα: Για ποιά ζώδια θα “βρέξει” χρήμα;

Ποιο θα είναι εκείνο που θα έχει τρελή ρέντα εν όψει της νέας εβδομάδας; Επίσης, ποια ζώδια καλούνται να δώσουν ιδιαίτερη προσοχή τις επόμενες ώρες και πως θα επηρεαστούν τα αισθηματικά και τα επαγγελματικά για το κάθε ζώδιο ξεχωριστά.

Διαβάστε επίσης: Η αοκαριστική πρόβλεψη από τη Λίτσα Πατέρα για την Κέιτ Μίντλετον

Δείτε αναλυτικά τις αστρολογικές προβλέψεις από την Λίτσα Πατέρα στο παρακάτω βίντεο

Η ‘βόμβα’ που έριξε η Λίτσα Πατέρα για τον Γιώργο Λιάγκα

Για τον Γιώργο Λιάγκα μίλησαν οι συνεργάτες του στο «Πρωινό», με τη Λίτσα Πατέρα να αποκαλύπτει τη σχέση που έχει με τον παρουσιαστή.

«Είναι μία επαγγελματική σχέση, όπως είχα με όλους όλον αυτόν τον καιρό. Εγώ, όπως είδατε, έρχομαι, κάνω τη δουλειά μου και φεύγω. Δεν μπαίνω σε συσκέψεις και σε τέτοια, για να ξέρω. Οπότε είναι επαγγελματική η σχέση, γιατί με ρωτάτε;», είπε αρχικά η Λίτσα Πατέρα.

«Δεν έχουμε δημιουργήσει μία φιλία μετά από τόσα χρόνια», πρόσθεσε, επίσης, η γνωστή αστρολόγος ενώ όταν ρωτήθηκε για το αν ενοχλείται που δεν υπάρχει “σταθερή” ώρα για τη στήλη των ζωδίων, ανέφερε: «Σταθερή είναι η ώρα. Βγαίνω 12+ τόσο. Αν κρίνει ο αρχισυντάκτης ή ο Γιώργος ότι πρέπει να μπουν άλλα θέματα, πρέπει να μπουν άλλα θέματα. Ο αρχηγός κάθε ομάδας ορίζει ορισμένα πράγματα».

«Λάβρος» ο Γιώργος Λιάγκας για τα φιλιά Βανδή – Μπισμπίκη: «Τους έχω βαρεθεί, αλλά δεν έχω και τίποτα άλλο να παίξω»

Τα καυτά φιλιά της Δέσποινας Βανδή και Βασίλη Μπισμπίκη στο νυχτερινό κέντρο που εμφανίζεται η τραγουδίστρια, σχολίασε ο Γιώργος Λιάγκας, το πρωό της Δευτέρας (30/10) στην εκπομπή του «Το Πρωινό».

Προλογίζοντας το θέμα της πρεμιέρας αλλά και των γενεθλίων του ηθοποιού, ο Γιώργος Λιάγκας είπε χαρακτηριστικά… «Πάμε να δούμε τώρα τους έρωτες… επεισόδιο 1384. Αφενός ζηλεύω, αφετέρου έχω βαρεθεί. Θα μου πεις γιατί το παίζεις; Γιατί δεν έχω τίποτα άλλο να παίξω».

Δείτε το σχετικό βίντεο

Back to top button