ΚΟΣΜΟΣ

Μάνα ‘φόρεσε’ το διαμελισμένο κορμί της κόρης της και μπήκε στο δικαστήριο, για να αντιμετωπίσει τον βιαστή και φονιά του παιδιού της! (Φωτο)

Νιγηριανός που βίασε, σκότωσε και διαμέλισε το 18χορνο κορίτσι ζητάει να βγει από τη φυλακή!

Συγκλονιστικές στιγμές εκτυλίχθηκαν στην δικαστική αίθουσα όταν χαροκαμένη μάνα φόρεσε μπλούζα με το διαμελισμένο κορμί της κόρης της και μπήκε στο δικαστήριο, για να αντιμετωπίσει τον βιαστή και φονιά του παιδιού της!

Φορώντας μια μπλούζα στην οποία είχε τυπώσει φωτογραφίες με την διαμελισμένη σορό της κόρης της, εμφανίστηκε στο δικαστήριο η μητέρα μιας 18χρονης που έπεσε θύμα βιασμού και στη συνέχεια δολοφονήθηκε, στην Ιταλία.

Η μητέρα του αδικοχαμένου κοριτσιού εμφανίστηκε στο δικαστήριο, όπου εκδικαζόταν η έφεση, που άσκησε ο δολοφόνος του παιδιού της. Με την μπλούζα που προκάλεσε σοκ σε όσους την είδαν.

Η άτυχη 18χρονη – θύμα του Νιγηριανού κτήνους

«Είδες τι της έκαναν; Αυτός ο άντρας, που τη βίασε και τη βασάνισε. Θα πρέπει να σαπίσει στη φυλακή» ξέσπασε η Alessandra Verni για τον Νιγηριανό έμπορο ναρκωτικών. Ο οποίος βίασε, σκότωσε και διαμέλισε το παιδί της.

Ο Νιγηριανός δολοφόνος

Το 2018 ο Innocent Oseghale αφού κακοποίησε σεξουαλικά την 18χρονη Pamela Mastropietro, στη συνέχεια τη σκότωσε, διαμέλισε το σώμα της και έβαλε τα μέλη της μέσα σε δύο βαλίτσες.

Η χαροκαμένη μάνα με την μπλούζα που είχε το διαμελισμένο κορμί της κόρης της

Σε βάρος του Νιγηριανού ασκήθηκαν κατηγορίες για δολοφονία, σεξουαλική επίθεση, απόκρυψη και καταστροφή πτώματος. Το δικαστήριο τον έκρινε ένοχο και τον καταδίκασε σε ισόβια, ωστόσο ο ίδιος άσκησε έφεση.

Back to top button