ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Μίλτος Τεντόγλου: Η ΕΡΤ ‘έχασε’ το χρυσό άλμα! Σάλος με την γκάφα!

Σάλος με την αδιανόητη γκάφα της ΕΡΤ – ‘Έχασαν’ το χρυσό άλμα του Μίλτου Τεντόγλου στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα κλειστού στίβου της Κωνσταντινούπολης!

Ο Μίλτος Τεντόγλου πρόσθεσε ένα ακόμα μετάλλιο στη συλλογή του αφού κατέκτησε το χρυσό στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα κλειστού στίβου της Κωνσταντινούπολης.

Η μετάδοση του τελικού του από την ΕΡΤ, όμως είχε ένα μεγάλο φάουλ που μοιραία προκάλεσε εκνευρισμό στους φίλους του κλασικού αθλητισμού.

O Μίλτος Τεντόγλου πρόσθεσε ένα ακόμα χρυσό μετάλλιο στη συλλογή του. Ειδικότερα, με το άλμα στα 8,30 μ., ο αθλητής του Γιώργου Πομάσκι κατάφερε να ανέβει στην κορυφή, στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα κλειστού στίβου της Κωνσταντινούπολης για να γίνει ο πρώτος Ευρωπαίος στην Ιστορία της διοργάνωσης με τρία χρυσά στο μήκος.

Η κορυφαία προσπάθεια του Μίλτου Τεντόγλου δεν μεταδόθηκε στην ώρα της από την ΕΡΤ, αλλά μεταδόθηκε αμέσως μετά την ολοκλήρωση του τελικού του μήκους, με τον Τούρκο σκηνοθέτη να την προσθέτει στους πανηγυρισμούς του Έλληνα πρωταθλητή.

Το γεγονός αυτό προκάλεσε εκνευρισμό στους Έλληνες τηλεθεατές.

Και όλα αυτά ενώ το τρέιλερ της δημόσιας τηλεόραση έλεγε: «Παρακολουθήστε στην ΕΡΤ την προσπάθεια του Μίλτου Τεντόγλου για την κατάκτηση της κορυφής της Ευρώπης. Καλή επιτυχία, Μίλτο».
Προφανώς, δεν εννοούσαν σε ζωντανή μετάδοση.

Back to top button