Χορηγούμενο
ΚΟΣΜΟΣ

Νεκρός ο Paco Rabanne – Πέθανε ο εμβληματικός σχεδιαστής μόδας σε ηλικία 88 ετών

Φτωχότερος ο κόσμος της μόδας!

Χορηγούμενο

Ο κόσμος της μόδας είναι ακόμη φτωχότερος από σήμερα, καθώς μόλις έγινε γνωστό πως ο θρυλικός Ισπανός σχεδιαστής μόδας Paco Rabanne, άφησε την τελευταία του πνοή στο Portsall της Γαλλίας σε ηλικία 88 ετών όπως μετέδωσε πρώτο το BBC.

Tην είδηση του θανάτου του επιβεβαίωσε ο ισπανικός όμιλος «Puig». Ο οποίος έχει αναλάβει τη διεύθυνση τόσο του οίκου μόδας όσο και της επιχείρησης αρωμάτων Paco Rabanne.

«Είμαι βαθιά λυπημένος για τον θάνατο του κυρίου Paco Rabanne», δήλωσε ο Marc Puig, πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της Puig στο WWD. «Η ιστορία του Puig και του Paco Rabanne ξεκίνησε στα τέλη της δεκαετίας του 1960 με την κυκλοφορία του αρώματος Calandre».

O οίκος μόδας «Paco Rabanne» αποχαιρέτησε τον ιδρυτή του με μία ανάρτηση στο Instagram. Στη λεζάντα της φωτογραφίας του έγραψε:

«Ο οίκος Paco Rabanne επιθυμεί να τιμήσει τον οραματιστή σχεδιαστή και ιδρυτή μας που απεβίωσε σήμερα σε ηλικία 88 ετών. Μεταξύ των πιο σημαντικών μορφών της μόδας του 20ου αιώνα, η κληρονομιά του θα παραμείνει μια συνεχής πηγή έμπνευσης. Είμαστε ευγνώμονες στον Monsieur Rabanne για την καθιέρωση της πρωτοποριακής μας κληρονομιάς και τον ορισμό ενός μέλλοντος με απεριόριστες δυνατότητες».

Χορηγούμενο
Χορηγούμενο
Χορηγούμενο
Χορηγούμενο
Back to top button