Χορηγούμενο
EΛΛΑΔΑΑΘΛΗΤΙΚΑ

Νεκρός στα Τέμπη και 22χρονος ποδοσφαιριστής! (Φωτο)

Χορηγούμενο

Νεκρός εντοπίστηκε ο 22χρονος ποδοσφαιριστής Ιορδάνης Αδαμάκης. Τον οποίο αναζητούσαν με αγωνία η οικογένεια και οι φίλοι του μετά το τρομερό δυστύχημα στα Τέμπη.

Σήμερα επιβεβαιώθηκε ότι ο νεαρός ποδοσφαιριστής στον ΑΟ Υπάτου έχασε τη ζωή του από τη σύγκρουση των τρένων στη Λάρισα. Με την πρώην ομάδα του τον Θεσπρωτό να εκδίδει συλλυπητήρια ανακοίνωση.

Η ανακοίνωση του Θεσπρωτού για τον χαμό του 22χρονου:

«Οδύνη για τον άδικο θάνατο του Ιορδάνη Αδαμάκη στο τραγικό δυστύχημα στα Τέμπη. Εκφράζουμε τα πιο θερμά συλλυπητήρια στους οικείους του.

Με βαθιά θλίψη ανακοινώνουμε ότι ένα δικό μας παιδί, ο Ιορδάνης Αδαμάκης, έχασε τόσο άδικα τη ζωή του στο τραγικό σιδηροδρομικό δυστύχημα στα Τέμπη. Ο Ιορδάνης μας, γεννημένος στις 14 Αυγούστου του 2000 στη Νέα Πέραμο Καβάλας, έφυγε τόσο πρόωρα, αφήνοντας δυσβάσταχτο κενό στην οικογένειά του, στους φίλους του και στην οικογένεια του Θεσπρωτού.

Η ΠΑΕ Θεσπρωτός εκφράζει τα πιο θερμά συλλυπητήρια στους οικείους του, όπως και σε όλους τους γονείς, συγγενείς και φίλους των θυμάτων σε αυτή την ανείπωτη τραγωδία.

Ιορδάνη η οικογένεια του Θεσπρωτού σε αποχαιρετά με οδύνη.
Θα είσαι πάντα στη σκέψη μας και στην καρδιά μας.
Καλό παράδεισο!»

Οδύνη για τον άδικο θάνατο του Ιορδάνη Αδαμάκη στο τραγικό δυστύχημα στα Τέμπη.Εκφράζουμε τα πιο θερμά συλλυπητήρια…

Δημοσιεύτηκε από ΠΑΕ Θεσπρωτός / Thesprotos FC στις Πέμπτη, 2 Μαρτίου 2023

 

Χορηγούμενο
Χορηγούμενο
Χορηγούμενο
Χορηγούμενο
Back to top button