ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Νότης Σφακιανάκης: Αυτή είναι η νεαρή καλλονή που του έχει κλέψει την καρδιά! (Φωτο)

Μπορεί ο Νότης Σφακιάνακης να μην περνά και την καλύτερη περίοδο της ζωής του αναφορικά με την προσωπική του ζωή, ωστόσο δεν θα πάψει ποτέ να «λιώνει» για την κούκλα κόρη του, Αφροδίτη, που είναι και η μεγάλη αδυναμία του.

Η Αφροδίτη Σφακιανάκη είναι 28 ετών και σπουδάζει σχέδιο μόδας στην Αγγλία. Στην Αγγλία είναι ο δίδυμος αδερφός της Απόλλωνας ο οποίος σπουδάζει μουσική. Τα καλοκαίρια της η Αφροδίτη Σφακιανάκη τα περνά στην Ίο όπου εργάζεται ως σερβιτόρα σε beach bar. Ενώ, παράλληλα ασχολείται ερασιτεχνικά με τη διακόσμηση υποδημάτων.

Η Αφροδίτη Σφακιανάκη έχει πολλά πτυχία… Το 2021 πήρε από την ΑΚΤΟ πτυχίο στην εσωτερική διακόσμηση, το 2019 πήρε πτυχίο από το Αμερικανικό Κολλέγιο Ελλάδος, το 2014 σπούδασε στο Istituto Marangoni. Πλέον η 28χρονη εργάζεται ως διοργανώτρια γάμων.

Η βίλα του Νότη Σφακιανάκη στα νότια προάστια

Ο Νότης Σφακιανάκης και το ιδιαίτερο σπίτι του στη Βάρκιζα… Η προσωπική του Κνωσσός, με τις κολώνες και τα χρώματα που θυμίζουν ανάκτορο Μινωϊκής εποχής μαγνητίζουν το βλέμμα όποιου περνάει από την περιοχή.

Σήμερα, η συγκεκριμένη βίλα φαίνεται να κοστολογείται γύρω στα 6 εκατομμύρια ευρώ. Μάλιστα πριν μερικά χρόνια το σπίτι του γνωστού τραγουδιστή είχε βγει στο…σφυρί για χρέη 300.000 ευρώ.

Σύμφωνα με την εφημερίδα «Freddo», ο Νότης Σφακιανάκης είχε μπει επίσης σε μια σκληρή δικαστική περιπέτεια εδώ και πολλά χρόνια. Η οποία ξεκίνησε από τη στιγμή που δεν αναγνώρισε οφειλή σε ιδιώτη από το 1999… Ο οποίος μάλιστα με τη σειρά του διεκδικούσε την πολυτελή βίλα του τραγουδιστή.

Related Articles

Back to top button