Χορηγούμενο
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Νότης Σφακιανάκης: Δείτε μέσα το σπίτι του, αξίας 6 εκατομμυρίων! Το ‘σφυρί’ και πως το έσωσε (Φωτο)

Χορηγούμενο

Σπάνιες φωτογραφίες μέσα από το σπίτι του διάσημου τραγουδιστή, ο οποίος αποφάσισε να αποχωρήσει από τα φώτα τα τελευταία χρόνια…

Ο Νότης Σφακιανάκης εμφανίστηκε για πρώτη φορά έπειτα από χρόνια, διαψεύδοντας ότι ζει απομονωμένος. Για πρώτη φορά η κάμερα της εκπομπής «Το Πρωινό» στον ΑΝΤ1 κατέγραψε τον γνωστό τραγουδιστή έξω από το σπίτι που διαμένει για 15 ολόκληρα χρόνια μαζί με τη σύζυγό του και τον γιο τους Απόλλωνα.

Σήμερα, η συγκεκριμένη βίλα φαίνεται να κοστολογείται γύρω στα 6 εκατομμύρια ευρώ. Μάλιστα πριν μερικά χρόνια το σπίτι του γνωστού τραγουδιστή είχε βγει στο…σφυρί για χρέη 300.000 ευρώ.

Σύμφωνα με την εφημερίδα «Freddo», ο Νότης Σφακιανάκης είχε μπει σε μια σκληρή δικαστική περιπέτεια εδώ και πολλά χρόνια, η οποία ξεκίνησε από τη στιγμή που δεν αναγνώρισε οφειλή σε ιδιώτη από το 1999, ο οποίος με τη σειρά του διεκδικούσε την πολυτελή βίλα του τραγουδιστή.

Ο Νότης αποσύρθηκε τόσο από τις πίστες όσο και από τις δημόσιες εμφανίσεις λίγο καιρό μετά την εμφάνιση της πανδημίας του κορονοϊού ενώ τελευταία δημόσια εμφάνισή του ήταν στη σύλληψή του τον Νοέμβριο του 2020, με τους φανατικούς θαυμαστές του να ανησυχούν για την υγεία του.

Το νυχτοκάματό του όταν γέμιζε τις πίστες

Μέχρι σήμερα πίστες και μπουζούκια πλήρωναν καλά, εν μέσω όμως παγκόσμιας κρίσης δεν θα μπορούσαν να μη γίνουν και περικοπές. Τα νυχτοκάματα των τραγουδιστών μειώθηκαν αρκετά σε σχέση με προηγούμενες χρονιές.

Με την ευκαιρία δείτε τι αποκάλυψε ο Στηβ Κακέτσης για τα νυχτοκάματα που έδινε στην Άννα Βίσση.

Το παρακάτω ποσό αναφέρεται την περίοδο του 2009, όταν είχε ξεσπάσει η οικονομική κρίση στην Ελλάδα. Παρ’ όλα αυτά θα διαπιστώσετε πως παρά τις μειώσεις που είχαν γίνει, τα μηδενικά συνέχιζαν να είναι πολλά.

Την περίοδο που ο Νότης Σφακιανάκης μεσουρανούσε στις πίστες των μπουζουκιών, φημολογείται ότι το κασέ του για κάθε βραδιά κυμαινόταν στα 15.000 ευρώ.

Μάλιστα, το 2009 με το ξέσπασμα της οικονομικής κρίσης ο ίδιος είχε μείνει εκτός των λαϊκών κέντρων… Καθώς δεν ήθελε να ρίξει το νυχτοκάματό του.


Χορηγούμενο
Χορηγούμενο
Χορηγούμενο
Back to top button