Χορηγούμενο
EΛΛΑΔΑ

Ντροπή: Άνδρες της Ομάδας ΔΙΑΣ, μαζί με δικαστικό επιμελητή, έσπασαν την κλειδαριά, για να βγάλουν από το σπίτι της μονογονεϊκή οικογένεια!

Χορηγούμενο

Εικόνες ντροπής εκτυλίχθηκαν στα Πατήσια. Άνδρες της Ομάδας ΔΙΑΣ, συνοδευόμενοι από δικαστικό επιμελητή, επιχείρησαν να βγάλουν έξω από το σπίτι της, μονογονεϊκή οικογένεια, σπάζοντας την κλειδαριά της πόρτας του διαμερίσματος.

Όπως ήταν αναμενόμενο, στη γειτονιά δημιουργήθηκε μεγάλη ένταση από  κατοίκους και μέλη της Ενωτικής Πρωτοβουλίας κατά των πλειστηριασμών του ΠΑΜΕ, που συγκεντρώθηκαν στο σημείο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η ιδιοκτήτρια του σπιτιού είναι εργαζόμενη στο Δήμο Αθηναίων. Φέρεται να χρωστάει 800 ευρώ και κινδυνεύει να χάσει το σπίτι της. Σημειώνεται πως η γυναίκα έχει και παιδιά που σπουδάζουν.

Στο σημείο βρέθηκαν κάτοικοι της περιοχής, μέλη του ΠΑΜΕ και ο βουλευτής του ΚΚΕ, Χρήστος Κατσιώτης, οι οποίοι εμπόδισαν να την έξωση. «Κανένα σπίτι στα χέρια λωποδύτη», φώναζαν οι διαμαρτυρόμενοι.

Οι αστυνομικοί έσπασαν την κλειδαριά στην προσπάθειά τους να ανοίξουν την πόρτα, αλλά τελικά εξαιτίας της έντασης, αποχώρησαν.

«Ευχαριστώ όσους μου στάθηκαν σε αυτή την δύσκολη στιγμή. Θέλω να πιστεύω ότι υπάρχει δίκιο σε αυτή τη ζωή. Και θέλω να πιστεύω ότι το σπίτι θα επιστραφεί σε μένα και τα παιδιά μου» δήλωσε η ιδιοκτήτρια.

Χορηγούμενο
Χορηγούμενο
Χορηγούμενο
Χορηγούμενο
Back to top button