Χορηγούμενο
ΚΟΣΜΟΣ

Ο Ζελένσκι, μετά τα άρματα μάχης, ζητάει να του στείλουμε πολεμικά πλοία, υποβρύχια και μαχητικά αεροσκάφη!

Σπρώχνει τον πλανήτη σε πυρηνικό πόλεμο και η Δύση τον ακολουθεί τυφλά!

Χορηγούμενο

Αδίστακτος, επικίνδυνος και ξεδιάντροπος ο Ζελένσκι. Ζήτησε σήμερα, από τις χώρες του ΝΑΤΟ και της Δύσης, να στείλουν στην Ουκρανία πολεμικά πλοία, μαχητικά αεροσκάφη ακόμα και υποβρύχια. Και όλα αυτά αμέσως μετά την ανακοίνωση της Γερμανίας ότι θα στείλει βαρέα άρματα μάχης Leopard 2 στο Κίεβο.

Κάτι που αν συμβεί… Δεν θα απομένουν και πολλά «δευτερόλεπτα» στο «ρολόι της Αποκάλυψης» πριν ο πλανήτης οδηγηθεί σε πυρηνικό όλεθρο.

Με λίγα λόγια η Ουκρανία έχει ζητήσει το ΝΑΤΟ να μεταφερθεί μέσα στην Ουκρανία με όλα τα διαθέσιμα οπλικά συστήματα σε στεριά, αέρα και θάλασσα μία διαδικασία που ξεκίνησε πριν από 11 μήνες με την έναρξη της ρωσικής στρατιωτικής επιχείρησης.

Οι απίστευτες απαιτήσεις της Ουκρανίας

«Θα χρειαστούμε πολεμικά πλοία για να προστατευθούν οι ακτές, έχουμε πολύ μεγάλη ακτογραμμή. Θα χρειαστούμε επίσης υποβρύχια για να αποτρέψουμε τον κίνδυνο μιας νέας επίθεσης από τη θάλασσα στη Μαύρη Θάλασσα», δήλωσε ο Ουκρανός υφυπουργός Εξωτερικών Αντρίι Μέλνικ μιλώντας στα γερμανικά τηλεοπτικά δίκτυα RTL και ntv σήμερα.

Τα άρματα μάχης, την παροχή των οποίων στο Κίεβο τελικά ενέκρινε σήμερα το Βερολίνο, θα πρέπει να είναι μόνο το πρώτο βήμα, σημείωσε ο Μέλνικ.

«Έχουμε έναν πολύ ισχυρό αντίπαλο. Οι Ρώσοι παράγουν όπλα με πολύ γρήγορους ρυθμούς», τόνισε ο ίδιος, εξηγώντας ότι ο πόλεμος κάθε άλλο παρά έχει τελειώσει.

Νωρίτερα σήμερα ο Μέλνικ επεσήμανε ότι και η ουκρανική Αεροπορία χρειάζεται ενίσχυση. Η Γερμανία θα μπορούσε, για παράδειγμα, να βοηθήσει με την παροχή Tornados Eurofighters, είπε ο Ουκρανός υπουργός.

Για να καταλάβουμε την γενική εικόνα. Αν πολυάριθμα χερσαία, ναυτικά και αεροπορικά οπλικά συστήματα, από το ΝΑΤΟ, εγκατασταθούν στην Ουκρανία… Δεν θα έχει καμία διαφορά από το ΝΑΤΟ να βρίσκεται ήδη στην Ουκρανία. Ή η Ουκρανία να έχει ενταχθεί στο ΝΑΤΟ.

Αν πραγματοποιηθούν όλα αυτά… Και δεδομένου ότι υπάρχει άγνωστος αριθμός χιλιάδων Δυτικών (υποτίθεται μισθοφόρων) που πολεμούν στην πρώτη γραμμή, τότε δεν απομένει τίποτε άλλο… Από μία επίσημη κήρυξη πολέμου.

Τα υπόλοιπα είναι τυπικότητες.

Βρετανία, Γαλλία και Πολωνία εκφράζουν την ικανοποίησή τους για την απόφαση της Γερμανίας να στείλει Leopard

Το Λονδίνο, το Παρίσι και η Βαρσοβία εξέφρασαν σήμερα την ικανοποίησή τους για την απόφαση της Γερμανίας να στείλει άρματα μάχης Leopard 2 στην Ουκρανία.

Ο Βρετανός πρωθυπουργός Ρίσι Σούνακ εξέφρασε την ικανοποίησή του για τη «σωστή απόφαση» της Γερμανίας να παραδώσει στο Κίεβο αυτά τα βαρέα άρματα μάχης, τα οποία «θα ενισχύσουν την αμυντική ικανότητα της Ουκρανίας» απέναντι στη ρωσική εισβολή.

Ο συντηρητικός Βρετανός ηγέτης αντέδρασε μέσω του Twitter «στη σωστή απόφαση που ελήφθη από τους συμμάχους και φίλους μας στο ΝΑΤΟ να στείλουν άρματα μάχης στην Ουκρανία.».

Και πρόσθεσε… «Δίπλα στα Challenger 2 (τα άρματα μάχης που υποσχέθηκε πρόσφατα το Λονδίνο), θα ενισχύσουν την αμυντική ικανότητα της Ουκρανίας».

«Μαζί, επιταχύνουμε τις προσπάθειές μας για να εξασφαλίσουμε ότι η Ουκρανία θα κερδίσει αυτόν τον πόλεμο. Και θα εξασφαλίσει μια διαρκή ειρήνη.», πρόσθεσε στο μήνυμά του ο Βρετανός πρωθυπουργός.

Η Γαλλική Προεδρία εξέφρασε επίσης την «ικανοποίησή της» και καλωσόρισε το πράσινο φως που έδωσε η Γερμανία.

«Η Γαλλία καλωσορίζει τη γερμανική απόφαση. Επεκτείνει και αυξάνει την υποστήριξη που έχουμε παράσχει με την παράδοση των AMX10 RC», αναφέρεται σε δήλωση που εκδόθηκε από το Προεδρικό Μέγαρο των Ηλυσίων, σε μια αναφορά στα γαλλικής κατασκευής πιο ελαφρά οχήματα μάχης που το Παρίσι έχει επίσης στόχο να στείλει στην Ουκρανία.

Ο Πολωνός πρωθυπουργός ευχαρίστησε τον Γερμανό καγκελάριο Όλαφ Σολτς για την απόφασή του να στείλει Leopard 2 στην Ουκρανία.

«Σας ευχαριστώ @Bundeskanzler Olaf Scholz», έγραψε στο Twitter ο Ματέους Μοραβιέτσκι. «Η απόφαση να σταλούν τα Leopards στην Ουκρανία είναι ένα μεγάλο βήμα για να κάνουμε τη Ρωσία να σταματήσει», πρόσθεσε.


Χορηγούμενο
Χορηγούμενο
Χορηγούμενο
Back to top button