Χορηγούμενο
ΔΩΜΑΤΙΟ ΠΑΝΙΚΟΥ

Οι προβλέψεις του Νοστράδαμου για το 2023 που σοκάρουν!

Τι μας περιμένει μέσα στη χρονιά;

Χορηγούμενο

Τι είχε προβλέψει ο Νοστράδαμος για το 2023; Σοκάρουν τα όσα θα ζήσουμε τη νέα χρονιά. Τουλάχιστον δεν έχουμε να περιμένουμε κάτι καλό από τη νέα χρονιά κι έτσι δεν θα απογοητευτούμε.

Το γέρικο 2022 μας αποχαιρέτησε, αλλά το 2023 θα είναι πολύ χειρότερο σύμφωνα με τον Νοστράδαμο. Μπορεί να μην είδαμε όσα φοβερά και τρομερά είχε πει ότι θα δούμε το 2000, αλλά είχε δει άλλα δυσάρεστα πράγματα. Όπως την τρομοκρατική επίθεση στους Δίδυμους Πύργους και την άνοδο του Χίτλερ στην εξουσία.

Το βιβλίο του με τίτλο «Les Prophéties», δηλαδή «Οι Προφητείες», τυπώθηκε το 1555 και δεν έχει κάποια άμεση σχέση με τις Προφητείες που τραγούδησε η Δέσποινα Βανδή μισό αιώνα μετά. Ωστόσο εκεί έχει καταγράψει με ανατριχιαστικές λεπτομέρειες όλα όσα νόμιζε ότι θα συμβούν στους αιώνες που έρχονται. Αν πάρουμε το μέτριο ποσοστό επιτυχίας τους στις προβλέψεις, πάμε να δούμε τι έχει πει για το 2023. Ώστε να στοιχηματίσουμε για το τι θα συμβεί και το τι όχι.

Δείτε σχετικό βίντεο

Κάθε πέρσι και καλύτερα

Το κάθε πέρσι και καλύτερα είναι η μόνη μας σταθερά τα τελευταία χρόνια και αυτή θα μας συντρ0φέυσει και το 2023. Ένας μεγάλος πόλεμος θα ξεσπάσει και από τα συμφραζόμενα μάλλον εννοεί ότι η Ρωσο-Ουκρανική κρίση θα επεκταθεί. Οι νεκροί θα είναι πολλοί! Και σε ό,τι αφορά την έκταση του πολέμου, ο Γάλλος αστρολόγος δίνει μια κάπως ασαφή οριοθέτηση. Αναφέροντας ότι «η πόλη της Rouen θα μείνει ανέπαφη από την τυραννία».

Σε ένα άλλο σημείο, ο Νοστράδαμος προβλέπει ένα είδος φωτιάς από τον ουρανό. Που με τα σημερινά δεδομένα ερμηνεύεται σαν βομβαρδισμός/αεροπορική επίθεση ή πτώση μετεωρίτη. Πιο συγκεκριμένα αναφέρει ότι «αυτή η φωτιά από τον ουρανό θα χτυπήσει κάποια οικία μονάρχη/ηγεμόνα», άρα μιλάμε για βομβαρδισμό, που ίσως σχετίζεται με τον πόλεμο. Ένας πόλεμος που θα φέρει μεγάλη πείνα. Και, μάλλον, αρχίσαμε να το βλέπουμε ήδη στα ράφια των σούπερ μάρκετ.

Δείτε στο παρακάτω βίντεο γιατί οι υποστηρικτές του Νοστράδαμου τρέμουν το 2023

Έρχεται κανιβαλισμός!

Με το γνωστό δραματικό του στυλ, ο Νοστράδαμος, αναφέρει ότι «το σιτάρι θα γίνει τόσο σπάνιο και ακριβό, που πολύς κόσμος θα στραφεί στον κανιβαλισμό!». Λίγο υπερβολικός,ίσως, αλλά το νόημα το καταλαβαίνουμε. Αντίστοιχα υπερβολικός, αλλά κατά περίεργο τρόπο, σωστός στην πρόβλεψη, είναι για την πορεία της υπερθέρμανσης του πλανήτη. «Ο ήλιος θα είναι τόσο καυτός, που θα βράσουν τα ψάρια της Μαύρης Θάλασσας!». Πολύ ντράμα ο Γάλλος, αν και θα έπρεπε να προβληματίζει την ανθρωπότητα ακόμα και μια αύξηση της θερμοκρασίας κατά 1′.

Το μόνο θετικό που έχουμε να περιμένουμε το 2023

Στα ελάχιστα θετικά που προβλέπει για τη χρονιά που έρχεται, είναι κάποιου είδους «πάτημα» του ανθρώπου στον πλανήτη Άρη. Ο Elon Musk έχει δώσει τη δική του πρόβλεψη, η οποία πατάει σε πιο σοβαρά επιστημονικά δεδομένα, και την πρώτη επανδρωμένη αποστολή στον Κόκκινο Πλανήτη την τοποθετεί κάπου στο τέλος της δεκαετίας, εκτός κι αν υπάρξει κάποια τρομερή τεχνολογική εξέλιξη που δεν την ξέρουμε ακόμα…

Χορηγούμενο
Χορηγούμενο
Χορηγούμενο
Χορηγούμενο
Back to top button