Χορηγούμενο
ΔΩΜΑΤΙΟ ΠΑΝΙΚΟΥ

«Πάγωσε» η Φαίη Σκορδά: Οι σοκαριστικές φωτογραφίες που έλαβε στο κινητό της

Ο άγριος ξυλοδαρμός της Σοφίας Πολυζογοπούλου από τον Απόστολο Λύτρα

Χορηγούμενο

«Πάγωσε» η Φαίη Σκορδά: Οι σοκαριστικές φωτογραφίες που έλαβε στο από τον άγριο ξυλοδαρμό της Σοφίας Πολυζογοπούλου από τον Απόστολο Λύτρα!

«Πάγωσε» η Φαίη Σκορδά: Οι σοκαριστικές φωτογραφίες που έλαβε στο κινητό της! Η Φαίη Σκορδά φάνηκε ιδιαίτερα σοκαρισμένη στην έναρξη της εκπομπής της, καθώς πριν βγει στον «αέρα» είχε λάβει μερικά μηνύματα με φωτογραφίες που την «πάγωσαν».

Συγκεκριμένα, ανέφερε η Φαίη Σκορδά ότι… «Με συγχωρείτε απλώς αυτή τη στιγμή τρέμω. Θα εξηγήσω το γιατί σε λίγο» και μετά συνέχισε την υπόθεση ξυλοδαρμού του Απόστολου Λύτρα στη σύζυγό του.

Δείτε επίσης – Απόστολος Λύτρας: Η στιγμή που τον συλλαμβάνουν

Μετά την αναφορά στο ρεπορτάζ και τις πληροφορίες για την υπόθεση του ξυλοδαρμού, η παρουσιάστρια, εμφανώς συγκινημένη, δήλωσε…

«Με συγχωρείτε, θέλω να κάνω μία αναφορά ενός λεπτού. Πριν ξεκινήσει η εκπομπή, ένας δικός μου άνθρωπος, μια φίλη μου, δεν είναι φίλη μου που κάθε μέρα συναντιόμαστε, αλλά είναι φίλη αρκετών ετών, που ο άνδρας της είναι γνωστός στον δικό του χώρο, μου έστειλε κάποια μηνύματα και κάποιες φωτογραφίες, με αφορμή όλη αυτή την ιστορία.

Δείτε επίσης – Η Σοφία Πολυζωγοπούλου περιγράφει τον ξυλοδαρμό της από τον Απόστολο Λύτρα και σοκάρει!

Κράτησα μόνο 2-3 μηνύματα, προφανώς, αν και η ίδια δεν έχει θέμα, δε θα δείξω τις φωτογραφίες… Μου γράφει, “είμαστε πολλές, που μας παρακαλούσαν οι γιατροί με δάκρυα στα μάτια να καταγγείλουμε και σκεφτόμασταν τον κοινωνικό στιγματισμό των παιδιών μας από έναν πατέρα κακοποιητή”. Αυτό είναι που σταματάει πολλές γυναίκες.

Είναι η κοινωνία, που τι θα λέει; Ο μπαμπάς σου που έδειρε τη μαμά σου;… Αυτό σταματάει τα θύματα να μιλήσουν. Δεν είναι ότι δεν έχουν τη δύναμη. Η συγκεκριμένη είναι και πάρα πολύ οικονομικά ανεξάρτητη. Δεν έχει να κάνει ούτε με τις σπουδές, ούτε με την καλλιέργεια», κατέληξε η Φαίη Σκορδά.


Χορηγούμενο
Χορηγούμενο
Χορηγούμενο
Back to top button