Χορηγούμενο
ΚΟΣΜΟΣ

Πανικός σε πτήση: Γυναίκα γδύθηκε και πήγε να μπουκάρει, γυμνή, στο πιλοτήριο! (Βίντεο)

Δάγκωσε και αεροσυνοδό που προσπαθούσε να τη σταματήσει!

Χορηγούμενο

Πανικός προκλήθηκε σε πτήση της Aeroflot από την Σταυρούπολη προς τη Μόσχα όταν μία ημίγυμνη γυναίκα προσπάθησε να μπει στο πιλοτήριο φωνάζοντας ότι όλοι οι επιβάτες βρίσκονται σε κίνδυνο.

Σε ένα σοκαριστικό περιστατικό σε πτήση της Aeroflot από τη Σταυρούπολη στη Μόσχα, μια γυναίκα επιβάτης έβγαλε, σχεδόν, όλα της τα ρούχα και επιχείρησε να μπει στο πιλοτήριο, φωνάζοντας ότι όλοι οι επιβαίνοντες κινδυνεύουν. Σύμφωνα με αναφορές, η γυναίκα, η οποία έχει αναγνωριστεί μόνο ως Όλγα, κάπνιζε στην τουαλέτα του αεροπλάνου. Εκεί μια αεροσυνοδός την επέπληξε, επειδή παραβίασε τον κανόνα απαγόρευσης του καπνίσματος.

Η απάντηση της γυναίκας ήταν ακραία. Αμέσως γδύθηκε και άρχισε να φωνάζει και να χτυπά την πόρτα του πιλοτηρίου, υποστηρίζοντας ότι οι επιβάτες κινδύνευαν. Και ότι έπρεπε να πάρει τον έλεγχο του αεροσκάφους. Η κατάσταση ξέφυγε ακόμη περισσότερο όταν δάγκωσε μια αεροσυνοδό που προσπάθησε να επέμβει.

Ευτυχώς, άλλοι επιβάτες παρενέβησαν για να βοηθήσουν. Και η Όλγα τελικά ακινητοποιήθηκε και φορέθηκε πλαστικές χειροπέδες για το υπόλοιπο της πτήσης. Ένας γνωστός τηλεοπτικός γιατρός που έτυχε να βρίσκεται στην πτήση βοήθησε επίσης στην επίβλεψη της αναστατωμένης γυναίκας. Στο βίντεο που δημοσιοποιήθηκε στο Twitter φαίνεται η γυναίκα, να συνομιλεί με τις αεροσυνοδούς που προσπαθούν να την ηρεμήσουν και να την ακινητοποιήσουν.

Δείτε το σχετικό βίντεο

Αν και τα περιστατικά ενοχλητικής συμπεριφοράς στις πτήσεις δεν είναι ασυνήθιστα, η ακραία φύση των ενεργειών της Όλγας έκανε τον γύρο του κόσμου. Η ασφάλεια των επιβατών και του πληρώματος πρέπει να είναι πάντα προτεραιότητα σε οποιαδήποτε πτήση. Και μια τέτοια συμπεριφορά δεν είναι ανεκτή. Είναι καθησυχαστικό, ωστόσο, ότι η κατάσταση τελικά τέθηκε υπό έλεγχο και ότι κανείς δεν τραυματίστηκε σοβαρά.

Χορηγούμενο
Χορηγούμενο
Χορηγούμενο
Χορηγούμενο
Back to top button