Χορηγούμενο
EΛΛΑΔΑ

Περιπολικά στα χιόνια, χωρίς αλυσίδες, μοιράζουν κλήσεις για… «αλυσίδες» και η αισχροκέρδεια χτυπάει ‘κόκκινο’!

Πόσο κοστίζουν οι χιοναλυσίδες στην υπόλοιπη Ευρώπη όταν στην Ελλάδα τις πουλάνε μέχρι και 400 ευρώ;

Χορηγούμενο

Απίστευτο ‘πάρτι’ σε βάρος των πολιτών! Την ώρα που η κακοκαιρία «Μπάρμπαρα» βρίσκεται σε εξέλιξη περιπολικά, στα χιόνια, χωρίς αλυσίδες, μοιράζουν κλήσεις για… «αλυσίδες». Ενώ οι καταναλωτές κάνουν ουρές έξω από τα μαγαζιά, για να προμηθευτούν αλυσίδες, με την αισχροκέρδεια να χτυπάει «κόκκινο». Έφτασαν να τις πουλάνε μέχρι και 400 ευρώ! Πόσο κοστίζουν, όμως, οι χιοναλυσίδες στην υπόλοιπη Ευρώπη;

Φοβούμενοι ότι θα πληρώσουν πρόστιμο 80 ευρώ, στα μπλόκα της Τροχαίας, έσπευσαν να αγοράσουν αλυσίδες χιονιού, οι τιμές των οποίων ανέβηκαν κατακόρυφα.

Μάλιστα, καταναλωτές κατήγγειλαν στο Live News ότι διαπίστωσαν πώς είχαν λάβει διαφορετικές αλυσίδες από εκείνες που είχαν αγοράσει.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, οι τιμές στη χώρα μας έχουν ξεφύγει και στις αντιολισθητικές αλυσίδες, αφού το ίδιο προϊόν στην Ελλάδα κοστίζει 400 ευρώ, στην Ιταλία μπορεί κάποιος να το αγοράσει 289.51 ευρώ και στην Ολλανδία 368.99 ευρώ.

Στη χώρα μας οι ίδιες γαλλικές χιονοκουβέρτες κοστίζουν 150 ευρώ, ενώ στη Μεγάλη Βρετανία μόλις 92.35 και στην Ελβετία 128.95.

Την ίδια ώρα προκαλεί σάλο και πολλά ερωτηματικά, το γεγονός ότι περιπολικά στα διόδια και σε σημεία με χιόνια, με αστυνομικούς που «έγραφαν» όσους δεν είχαν στο όχημά τους αλυσίδες, παρατηρήθηκε ότι δεν «φορούσαν» αντιολισθητικές αλυσίδες οι ίδιοι στα περιπολικά τους!

Δείτε και το εξοργιστικό βίντεο με το ρεπορτάζ του Mega

Χορηγούμενο
Χορηγούμενο
Χορηγούμενο
Χορηγούμενο
Back to top button