Χορηγούμενο
ΔΩΜΑΤΙΟ ΠΑΝΙΚΟΥ

Πέθανε η γνωστή ηθοποιός Ντέπυ Μαρτίνη

Φτωχότερος ο καλλιτεχνικός κόσμος της χώρας

Χορηγούμενο

Ακόμη μια απώλεια μετρά ο καλλιτεχνικός κόσμος της χώρας αφού η ηθοποιός της δεκαετίας του 60 και βραβευμένη καλλιστείων Ντέπυ Μαρτίνη έφυγε από τη ζωή.

Την τελευταία της πνοή άφησε η ηθοποιός Ντέπυ Μαρτίνη, Την είδηση του θανάτου της έκανε γνωστή ο πρόεδρος του ΣΕΗ Σπύρος Μπιμπίλας

«Με θλίψη μαθαίνουμε ότι ακόμα μια ηθοποιός της δεκαετίας του 60 και βραβευμένη των καλλιστείων η Ντέπυ Μαρτίνη έφυγε από την ζωή! Καλό ταξιδι…», έγραψε ο Σπύρος Μπιμπίλας στην ανάρτησή του στην προσωπική του σελίδα στο Facebook.

Με θλίψη μαθαίνουμε ότι ακόμα μια ηθοποιός της δεκαετίας του 60 και βραβευμένη των καλλιστείων η Ντέπυ Μαρτινη έφυγε από την ζωή! Καλό ταξιδι…

Δημοσιεύτηκε από Σπύρος Μπιμπίλας στις Δευτέρα, 30 Ιανουαρίου 2023

Λίγα λόγια για την Ντέπυ Μαρτίνη

H Ντέπυ (Δέσποινα) Μαρτίνη γεννήθηκε 1937 ήταν Ελληνίδα ηθοποιός και μοντέλο. Κέρδισε το 1955 τον τίτλο της Β´ Σταρ Ελλάς, ενώ, την ίδια χρονιά, κατάφερε να λάβει και την 3η θέση στον διαγωνισμό ‘Μις Ευρώπη’. Από το 1959 άρχισε να λαμβάνει μέρος και σε κινηματογραφικές ταινίες με σημαντικότερη τον Εφιάλτη (1961) του πρωτοεμφανιζόμενου Ερρίκου Ανδρέου, όπου εντυπωσίασε ως Εύη Λινάρδου. Συμμετείχε επίσης σε ταινίες όπως: Νύχτες στο Μιραμάρε (1960), Το ποτάμι (1960), ‘Φαίδρα’ (1962). Στις αρχές της δεκαετίας του 1980 ήταν επιχειρηματίας και παντρεμένη με τον Γ. Βουβλινόπουλο.


Χορηγούμενο
Χορηγούμενο
Χορηγούμενο
Back to top button