Χορηγούμενο
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πέθανε από υπερβολική δόση ο Sin Boy: Η φωτογραφία στο ασθενοφόρο και τα δημοσιεύματα που τον θέλουν νεκρό!

Χορηγούμενο

Τις τελευταίες ώρες κυκλοφορεί στο ίντερνετ μια φωτογραφία του γνωστού τράπερ Sin Boy, όπου φαίνεται να είναι χωρίς τις αισθήσεις του μέσα σε ασθενοφόρο. Μαζί με αυτή τη φωτογραφία κυκλοφορεί και η φήμη πως ο Sin Boy βρέθηκε σε αυτή τη θέση από υπερβολική δόση. Και πως απεβίωσε αργότερα σε νοσοκομείο του Κόσοβου.

Η φήμη αυτή δεν έχει επιβεβαιωθεί ή διαψευστεί. Ενώ πολλοί υποστηρίζουν ότι πρόκειται για άλλο ένα κόλπο του τράπερ (όπως παλαιότερα με τους Illuminati), για να τραβήξει τα βλέμματα και να προωθήσει ενδεχομένως τη δουλειά του.

Τι αναφέρει το FemaleG.gr

Η «είδηση» που έφτασε στα χέρια μας λέει επί λέξει:

«Ο πασίγνωστος σε όλους τράπερ Sin Boy από τις επιτυχίες του ‘ΜΑΜΑ’, ‘GIGI’ και άλλες, μετά το δημόσιο meltdown, που είχε το 2019, εξαφανίστηκε και πήγε να ζήσει στο Κόσοβο. Και εκεί κατοικούσε μόνιμα τα τελευταία χρόνια. Πληροφορίες λένε ότι η προστασία του τον βρήκε στο σπίτι του σε ημιλιπόθυμη κατάσταση. Καθώς ανασύρθηκε overdosed από το σπίτι του, μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο στην Πρίστινα, όπου και άφησε την τελευταία του πνοή».

Και συνοδευόταν από την παρακάτω φωτογραφία.

Την ανησυχία εντείνει το γεγονός ότι το τελευταίο του post, στο Instagram, έγινε πριν από έξι μέρες. Καθώς, επίσης, και το ότι η φωτογραφία στο προφίλ του άλλαξε σε μαύρο χρώμα.

Ωστόσο, πρόκειται για είδηση, που έχει διαδοθεί, απλά, στο ίντερνετ. Αφού ούτε τα αλβανικά μέσα αναφέρουν κάτι. Με χρήστες του Ίνστα να έχουν τρέξει στο πιο πρόσφατο post του, για να σχολιάσουν το γεγονός. Και αναζητούν «ένα σημάδι ζωής», για να μπει τέλος στις φήμες.


Χορηγούμενο
Χορηγούμενο
Χορηγούμενο
Back to top button