Χορηγούμενο
ΚΟΣΜΟΣ

Ψυχρολουσία: Η Ευρώπη ετοιμάζεται για πυρηνικό πόλεμο και ετοιμάζει αποθέματα ιατρικού εξοπλισμού για τον πληθυσμό!

Χορηγούμενο

Ψυχρολουσία! Η Ευρώπη ετοιμάζεται για πυρηνικό πόλεμο και συγκεντρώνει αποθέματα ιατρικού εξοπλισμού για τον πληθυσμό!

Η Ευρωπαϊκή Ένωση εντείνει την ετοιμότητά της για ένα πυρηνικό πόλεμο. Καθώς η «εισβολή» της Ρωσίας στην Ουκρανία πλησιάζει στο όριο ενός έτους με ένα απόθεμα που πρόκειται να δημιουργηθεί στη Φινλανδία, ανακοινώθηκε την Τρίτη, αναφέρουν τα ξένα ΜΜΕ.

Συνολικά 242 εκατομμύρια ευρώ διατέθηκαν στη Φινλανδία από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή για τη δημιουργία του πρώτου στρατηγικού αποθεματικού μπλοκ κατά των χημικών, ραδιολογικών και πυρηνικών απειλών (ΧΒΡΠ) για χρήση από όλα τα κράτη μέλη!

Το σημαντικό, όμως, είναι ότι ανώτατοι Ευρωπαίοι αξιωματούχοι νομίζουν ότι με το αποθεματικό αυτό θα σώσουν τον πληθυσμό από ένα πυρηνικό πόλεμο. Τη στιγμή, ΜΆΛΙΣΤΑ, που οι ίδιοι μας οδηγούν προς αυτόν!

Ή ανίδεοι είναι ή απλώς προετοιμάζουν τον αφανισμό μας.

«Ο επιθετικός πόλεμος της Ρωσίας κατά της Ουκρανίας επιβεβαίωσε την ανάγκη ενίσχυσης της ετοιμότητας της ΕΕ για ΧΒΡΠ», δήλωσε ο Γιάνεζ Λέναρτσιτς, Ευρωπαίος Επίτροπος για τη Διαχείριση Κρίσεων.

Το απόθεμα, πρόσθεσε, «θα προσφέρει στην ΕΕ ένα σημαντικό δίχτυ ασφαλείας. Θα επιτρέψει μια γρήγορη και συντονισμένη απάντηση σε επίπεδο ΕΕ».

Το νέο αποθεματικό θα περιλαμβάνει κρίσιμα ιατρικά αντίμετρα. Όπως εμβόλια και αντίδοτα, ιατρικές συσκευές και εξοπλισμό απόκρισης πεδίου για να διασφαλιστεί καλύτερη προστασία κατά την προετοιμασία και την αντιμετώπιση βιολογικών, ραδιολογικών και πυρηνικών ατυχημάτων.

Χορηγούμενο
Χορηγούμενο
Χορηγούμενο
Χορηγούμενο
Back to top button