ΠΟΛΙΤΙΚΗ

«Πυρά» Κασσελάκη κατά Αυτιά: Η αποστρατιωτικοποίηση των νησιών και τα παρακάλια κάθε Σαββατοκύριακο

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ., Στέφανος Κασσελάκης, εξαπέλυσε την Κυριακή (19/11) τα βέλη του εναντίον του δημοσιογράφου, Γιώργου Αυτιά, με αφορμή τα εθνικά θέματα όπως είναι η αποστρατιωτικοποίηση των νησιών, για την οποία ο επικεφαλής του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης έχει ήδη καταγγείλει πως «υπάρχουν σημάδια της».

Συγκεκριμένα, σε σχετική ανάρτησή του στο Χ, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. γράφει το εξής: «Όταν ένας δημοσιογράφος φτάνει στο σημείο να διαστρεβλώνει την καταγγελία του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης ότι υπάρχουν σημάδια αποστρατιωτικοποίησης των νησιών ως επιθυμία του για αποστρατιωτικοποίηση, τότε δεν παίζει μόνο με τους τηλεθεατές του. Παίζει με τα εθνικά μας θέματα. Κύριε Μητσοτάκη, κάντε επιτέλους τον άνθρωπο υποψήφιο ευρωβουλευτή. Σας παρακαλάει κάθε Σαββατοκύριακο!».

Μάλιστα, στη δημοσίευσή του, ο κ. Κασσελάκης επισύναψε και ένα απόσπασμα από τη σημερινή (19/11) εκπομπή του Γ. Αυτιά στον ΣΚΑΪ, ο οποίος φαίνεται να διερωτάται on air το εξής… «Είχε μιλήσει κάποιος εδώ στην πατρίδα μας περί αποστρατιωτικοποίησης των νησιών;». Μάλιστα, ένας εκ των προσκεκλημένων στην εκπομπή «Καλημέρα» δεν δίστασε να αναφέρει το όνομα του Στ. Κασσελάκη, προκαλώντας την αντίδραση του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ.

Δείτε το σχετικό βίντεο

Related Articles

Back to top button