Χορηγούμενο
ΚΟΣΜΟΣ

Qatargate – ‘Βόμβα’: Ελεύθερος με βραχιολάκι ο σύντροφος της Εύας Καϊλή Φραντζέσκο Τζόρτζι!

Χορηγούμενο

‘Βόμβα’ στο σκάνδαλο Qatargate! Ο σύντροφος της Εύας Καϊλή Φραντζέσκο Τζόρτζι αποφυλακίζεται και αφήνεται εελεύθερος με βραχιολάκι.

Η εισαγγελία με απόφασή της ανακοίνωσε πως ο σύντροφος της Εύας Καϊλή αποφυλακίζεται με ηλεκτρονικό βραχιολάκι. Με την ΕΡΤ να αναφέρει, μάλιστα, πως αναμένεται, αύριο κιόλας, να αφεθεί ελεύθερος.

Για την απόφαση, ο ομοσπονδιακός εισαγγελέας έχει δικαίωμα να ασκήσει έφεση. Ωστόσο, όπως αναφέρει η ανταποκρίτρια της ΕΡΤ, δεν αναμένεται να το πράξει.

Να τονιστεί πως εκκρεμεί και η έφεση της πλευράς Καϊλή.

Η απόφαση της εισαγγελίας

Σχετικά με απόφαση του Τμήματος του Συμβουλίου για την υπόθεση της διαφθοράς, της νομιμοποίησης εσόδων από παράνομες δραστηριότητες και της εγκληματικής οργάνωσης στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο:

Στο πλαίσιο μιας ευρείας κλίμακας έρευνας της Ομοσπονδιακής Εισαγγελίας της Ομοσπονδιακής Αστυνομίας για φερόμενη εγκληματική οργάνωση, διαφθορά και νομιμοποίηση εσόδων από παράνομες δραστηριότητες, ο F. G. εμφανίστηκε σήμερα ενώπιον του τμήματος Συμβουλίου του Πρωτοδικείου των Βρυξελλών.

Το συμβούλιο επιβεβαίωσε σήμερα την προληπτική κράτηση του F. G., αλλά υπό τους όρους του ηλεκτρονικού βραχιολιού.

Εάν συμμορφωθεί με την απόφαση αυτή, θα εμφανιστεί ενώπιον του τμήματος κατηγορίας του Εφετείου των Βρυξελλών. Η Ομοσπονδιακή Εισαγγελία, μάλιστα, δεν θα ασκήσει έφεση κατά της απόφασης αυτής.

Προς το συμφέρον, μάλιστα, της έρευνας, δεν θα δοθούν περαιτέρω πληροφορίες αυτή τη στιγμή. Ο Τύπος θα ενημερώνεται για τυχόν νέες εξελίξεις με σχετικό δελτίο τύπου.

Κατέθετε για μία ώρα ο Τζόρτζι

Ο Τζόρτζι ολοκλήρωσε την κατάθεσή του το μεσημέρι μετά από περίπου μία ώρα. Αυτό που έκανε, μάλιστα, αίσθηση ήταν η αποκάλυψη πως Τζόρτζι και Παντσέρι ήταν στο ίδιο κελί κατά την κοινή τους κράτηση όταν ξέσπασε το σκάνδαλο του Qatargate.

Χορηγούμενο
Χορηγούμενο
Χορηγούμενο
Χορηγούμενο
Back to top button