ΔΩΜΑΤΙΟ ΠΑΝΙΚΟΥ

Ρούλα Πισπιρίγκου: «Βροχή» από μηνύσεις σε Στεφανίδου, Ευαγγελάτο, Κουτσελίνη!

.«Βροχή» οι μηνύσεις που κατέθεσε η Ρούλα Πισπιρίγκου κατά εκπομπών και γνωστών δημοσιογράφων μέσω του συνηγόρου της Αλέξη Κούγια.

Στην υποβολή μήνυσης κατά των εκπομπών της Ζήνας Κουτσελίνη, της Τατιάνας Στεφανίδου και του Νίκου Ευαγγελάτου προχώρησε ο συνήγορος της Ρούλας Πισπιρίγκου Αλέξης Κούγιας. Μάλιστα, ο δικηγόρος κατονόμασε το Μάνο Δασκαλάκη ως τον άνθρωπο που διαρρέει τη δικογραφία της υπόθεσης σε τηλεοπτικές εκπομπές.

«Υποβάλλουμε μήνυση στους παρουσιαστές των εκπομπών και τους συνεργάτες τους. Ζητούμε να διενεργηθεί ο ρόλος της υποστήριξης κατηγορίας και του Μάνου Δασκαλάκη γιατί καθημερινώς διαρρέονται από τη δικογραφία έγγραφα τα οποία είναι γραπτά μηνύματα στο σκληρό δίσκο που δεν έχουμε καν αναγνώσει στο δικαστήριο» ανέφερε ο κ. Κούγιας.

Στο αίτημα του Αλέξη Κούγια για διαβίβαση έκθεσης από το δικαστήριο στην Εισαγγελία, η εισαγγελέας της έδρας απάντησε αρνητικά, λέγοντας πως «το δικαστήριο δεν θα ασχοληθεί με ότι λέει ο κ. Ευαγγελάτος, η κ. Κουτσελίνη και όποιος άλλος δημοσιογράφος. Θεωρώ ότι αυτό δεν βοηθάει τη διαδικασία, την ασχημαίνει. Εμείς είμαστε δικαστήριο και δικάζουμε με βάσει όσα παρουσιάζονται εδώ μέσα. Δεν υπάρχει λόγος να διαβιβάσουμε έκθεση στην εισαγγελία. Αν θέλετε να υποβάλλετε μήνυση στο πλαίσιο της διαδικασίας και να διαβιβαστεί με την απόφαση μας στο τέλος της δίκης βεβαίως».

Το δικαστήριο έχει διακόψει για να εκδώσει απόφαση.

Καταθέτουν γιατροί του Καραμανδάνειου

Στην δίκη για το θάνατο της Τζωρτζίνας που είναι σε εξέλιξη το δικαστήριο θα ακούσει τους γιατρούς που εξέτασαν την Τζωρτζίνα τόσο στα εξωτερικά ιατρεία του Καραμανδάνειου της Πάτρας όσο και εκείνους της ΜΕΘ Παίδων, στην οποία νοσηλεύτηκε το 9χρονο παιδί.

Την περασμένη Παρασκευή στο βήμα του δικαστηρίου βρέθηκε η παιδίατρος που υποδέχθηκε την Τζωρτζίνα στα εξωτερικά ιατρεία του Καραμανδάνειου της Πάτρας στις 8 Απριλίου του 2021, όταν η Ρούλα Πισπιρίγκου την πήγε εκεί αναφέροντας περιστατικό σπασμών.

H παιδίατρος Μένια Γράψα είπε πως εξέτασε την Τζωρτζίνα και εμφάνιζε, μάλιστα, μία καλή εικόνα. Δεν πείσθηκε ότι εκδηλώθηκαν σπασμοί, όπως της είπε η μητέρα και έτσι έκρινε ότι πρέπει να γίνουν εξετάσεις.

Στο «μικροσκόπιο» το μήνυμα της κατηγορούμενης μητέρας

Ένα από τα μηνύματα είδαν το φως της δημοσιότητας λίγες εβδομάδες μετά τη σύλληψη της κατηγορούμενης. Και αφορούσε, μάλιστα, σε επικοινωνία της με μια χαρτορίχτρα στην Πάτρα.

Το μήνυμα εστάλη μία ημέρα μετά την απόφαση του Μάνου Δασκαλάκη να φύγει από το σπίτι στις 15 Ιανουαρίου. Η κατηγορουμένη ενημέρωσε, μάλιστα, τη χαρτορίχτρα ότι έχει μαζέψει τα πράγματα του.

Back to top button