ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Σάκης Μπουλάς: Η τελευταία επιθυμία και η ανατριχιαστική πλάκα που έκανε στην κηδεία του!

Δέκα χρόνια από το θάνατο του αξέχαστου ηθοποιού

Με αφορμή τα δέκα χρόνια που συμπληρώνονται από το θάνατο του αξέχαστου ηθοποιού Σάκη Μπουλά θυμηθήκαμε και σας παρουσιάζουμε μια άγνωστη ιστορία και την ανατριχιαστική τελευταία του επιθυμία που άφησε τους πάντες με ανοιχτό το στόμα!

Τον Φεβρουάριο του 2014 ο Σάκης Μπουλάς έφυγε από κοντά μας ύστερα από πολύμηνη μάχη με τον καρκίνο… Με τον θάνατό του να προκαλεί μάλιστα σοκ και να βυθίζει στη θλίψη το πανελλήνιο!

Ο ηθοποιός ήταν η ψυχή της παρέας και με το απίστευτο χιούμορ του έκανε τους πάντες να γελάνε. Μάλιστα αγαπούσε πολύ τους φίλους του και επειδή είχε καταλάβει πως το φινάλε για τον ίδιο ήταν κοντά, αποφάσισε να αφήσει άφωνους τους κολλητούς του και μετά τον θάνατό του!

Τι συνέβη; ο Μπουλάς κέρασε την ψαρόσουπα που σερβιρίστηκε στην κηδεία του!

Όπως συνηθίζεται, λοιπόν, μετά τις κηδείες φίλοι και συγγενείς πήγαν σε μία ταβέρνα για να φάνε ψαρόσουπα και να τιμήσουν τη μνήμη του αγαπημένου τους προσώπου που είχε φύγει από τη ζωή.

Τότε ο ιδιοκτήτης της ταβέρνας τους ενημέρωσε πως όλα είναι πληρωμένα από τον Σάκη. Ο ηθοποιός 10 μέρες νωρίτερα είχε ζητήσει από τον εστιάτορα ένα τραπέζι για 40-50 άτομα, αφήνοντάς του φιλοδώρμα 1.000 ευρώ.

Φυσικά η παρέα του συγκλονίστηκε με την απίστευτη κίνηση του φίλου τους… Με το περιστατικό να το επιβεβαιώνει ο Διονύσης Σαββόπουλος… «Μετά την κηδεία πήγαμε σε ένα παρακείμενο μαγαζί για την κλασσική ψαρόσουπα και τι μαθαίνω;… Ο μακαρίτης είχε κανονίσει το μενού και είχε πληρώσει την μακαριά. Μείναμε άφωνοι!

Back to top button