ΚΟΣΜΟΣ

Σάλος: Ασυγκράτητο ζευγάρι έκανε σεξ δίπλα σε μικρά παιδιά! Το ακατάλληλο βίντεο που τράβηξε μητέρα

Αίσθηση προκαλούν οι εικόνες που κατέγραψε μια έξαλλη μητέρα με κάμερα σε ένα πάρκο στη Βρετανία, όπου ένα ζευγάρι έκανε σεξ πάνω στο γρασίδι, αδιαφορώντας για τα παιδιά που έπαιζαν κοντά τους.

Η μητέρα τους έπιασε κυριολεκτικά την ώρα που έκαναν σεξ, τους πλησίασε και είπε: «Υπάρχουν παιδιά εδώ και εσείς κάνετε σεξ. Πιστεύεται ότι αυτό είναι έντάξει;».

«Όχι», ήταν η απάντηση του ζευγαριού, που ομολόγησε το λάθος του. Οργισμένη η μητέρα συνέχισε: «Το παιδί μου είναι επτά ετών». Την ώρα που το ζευγάρι άρχισε να σηκώνεται και να ντύνεται, πρόσθεσε: «Πρέπει να έχετε λίγο γ@@@@μένο σεβασμό».

Το βίντεο έγινε σύντομα viral, σύμφωνα με τη βρετανική Sun. Αναρτήθηκε αρχικά στο γκρουπ The Aylesbury Grapevine στο Facebook. «Τίποτα δεν με εκπλήσσει», έγραψε ένας σχολιαστής, ενώ ένας άλλος σημείωσε: «Ήταν αηδιαστικό! Αν το διαβάζεις αυτό και ήσουν εσύ, ντροπή σου!».

Εκπρόσωπος της αστυνομίας είπε στην The Sun Online ότι το περιστατικό αναφέρθηκε την Παρασκευή. Η έρευνα είναι σε εξέλιξη για την ταυτοποίηση του ζευγαριού με τις Αρχές να ζητούν από οποιονδήποτε έχει πληροφορίες να επικοινωνήσει μαζί τους.

Πατήστε εδώ για να δείτε το βίντεο. Προσοχή, ακατάλληλες εικόνες!

Back to top button