Χορηγούμενο
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Σάλος: Η Έλλη Στάη σε γυμνή φωτογράφιση!

Χορηγούμενο

Η Έλλη Στάη τόλμησε και φωτογραφήθηκε πριν μερικά χρόνια γυμνή για το «naked issue» του περιοδικού «DownTown», για μια καμπάνια για το AIDS και προκάλεσε σάλο.

Σε αυτό το ειδικό τεύχος, η Έλλη Στάη και 57 ακόμη Έλληνες, σύμφωνα με το σλόγκαν του DownTown, «γδύνονται για να θυμίσουν ότι ο HIV είναι ακόμα εκεί έξω. Μη φοβάσαι την αγάπη, προφυλάξου από την άγνοια».

Στη συνέντευξή της, στο περιοδικό, η δημοσιογράφος και επιχειρηματίας μιλάει για τις άνωθεν παρεμβάσεις οι οποίες έχουν γίνει στον δημόσιο λόγο της και για τη λογοκρισία που έχει δεχτεί. Η Έλλη Στάη αποκάλυπτε τότε ότι ετοίμαζε την επιστροφή της στα τηλεοπτικά πράγματα, αλλά, όπως έλεγε αινιγματικά «με έναν άλλο τρόπο, που επεξεργάζομαι στο μυαλό μου. Είμαι πλέον σε άλλη φάση ζωής.

Είμαι πολύ πιο ανεξάρτητη. Δεν θα καθίσω να διαπραγματεύομαι κάθε μέρα την άποψή μου κόντρα σε πλαίσια που υπάρχουν σε κρατικά και ιδιωτικά κανάλια. Ξέρω τις παθογένειες των καναλιών που υπάρχουν σήμερα. Δεν θέλω να ενταχθώ σε αυτά πια. Δεν με ενδιαφέρουν καθόλου και δεν μπορούν να με αντέξουν κιόλας».

Η γυμνή φωτογράφηση στο DownTown

Σχετικά με την γυμνή φωτογράφηση στο DownTown, η Έλλη Στάη δήλωνε: «Υπολογίζω πολύ τη γνώμη των άλλων όταν είναι καλοπροαίρετη. Η κακοπροαίρετη κριτική πάλι, δεν με αφορά καθόλου. Έχω συνηθίσει πια τα αρνητικά σχόλια και δεν με επηρεάζουν. Εδώ έχω δεχθεί bulling επειδή έχω πολιτική άποψη. Σε αυτά θα κολλήσω; Όπως έχω δεχθεί bulling και για την ηλικία μου, ότι μεγάλωσα. Για μένα όλα αυτά είναι απίστευτοι ρατσισμοί και δεν με αφορούν καθόλου. Έχω επιχειρήματα για την κάθε επιλογή μου, τα οποία προσθέτω στα επιχειρήματα μιας ολόκληρης κοινωνίας».

Όσο για την ηλικία της, η Έλλη Στάη έλεγε το 2015 ότι «δεν έχω κανέναν λόγο να την κρύψω. Με ένα google search μπορεί να τη βρει όποιος θέλει. Είμαι λοιπόν δημόσια εκτεθειμένη. Πρέπει να είσαι βλάκας για να δηλώνεις ψεύτικη ηλικία. Ή να λες ‘είμαι όσο φαίνομαι’, όταν αυτή είναι σε όλους γνωστή. Είμαι 61 χρόνων και φαίνομαι όσο νομίζετε».

Χορηγούμενο
Χορηγούμενο
Χορηγούμενο
Χορηγούμενο
Back to top button