Χορηγούμενο
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Σάλος: Η Εύα Καϊλή σε ‘απαγορευμένη’ φωτογραφία με τον Σάκη Ρουβά!

Μοίρασε 'εγκεφαλικά' η όμορφη πολιτικός!

Χορηγούμενο

Σάλος επικρατεί τις τελευταίες ημέρες με την Εϋα Καϊλή και το σκάνδαλο διαφθοράς, που φέρεται να είναι μπλεγμένη, καθώς κυκλοφόρησε στο διαδίκτυο και μία… ‘απαγορευμένη’ φωτογραφία, από το παρελθόν της όμορφης Ευρωβουλευτού, η οποία ποζάρει με τον Σάκη Ρουβά και τον Ηλία Ψινάκη φορώντας μία εντελώς διάφανη μπλούζα, αφήνοντας ελάχιστα στην φαντασία των ανδρών.

Ξεσπώντας το γνωστό σκάνδαλο, επανήλθαν στο προσκήνιο κάποιες οριακά ‘ακατάλληλες φωτογραφίες της ξανθιάς καλλονής και κάνοντας τον γύρο του διαδικτύου προκάλεσαν ακόμα μεγαλύτερο σάλο.

Η πρώτη που σας παρουσιάζουμε είναι από την παρουσίαση του δίσκου του του Σάκη Ρουβά “Σ’ έχω ερωτευτεί”, όπου η Καϊλή εμφανίστηκε με ένα μαύρο διαφανές μπλουζάκι και μαύρο σouτιέν και σύμφωνα με τις φήμες ο τραγουδιστής δεν μπορούσε να ξεκολλήσει τα μάτια του από το μπoύστο της.

Η Εύα Καϊλή μαζί με τον Σάκη Ρουβά τον Ηλία Ψινάκη και την Έλενα Κατρίτση

Αναστέναξε η Μύκονος

Η δεύτερη φωτογραφία που σας παρουσιάζουμε είναι από τη Μύκονο, όπου η Εύα Καϊλή έκανε τις παραλίες να αναστενάζουν. Η Ελληνίδα πολιτικός απολάμβανε τα μπανάκια της στην παραλία, με ένα διάφανο μαγιό, στο οποίο φάνηκε η θηλή από το στήθος της.

Η Καϊλή ζάλισε τη Μύκονο με το μαγιό και το σεξαπίλ της
Χορηγούμενο
Χορηγούμενο
Χορηγούμενο
Χορηγούμενο
Back to top button