Χορηγούμενο
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Σάλος: Καυτή και ασυγκράτητη ’52χρονη’ κυνηγάει νεαρούς φοιτητές! (Βίντεο)

«Αρπακτικό, θλιβερή, αξιολύπητη!»

Χορηγούμενο

Τη βλέπουμε να ποζάρει με φοιτητές με μαγιό, να κρατάει κουτάκια μπύρας, να «ατμίζει» και να χορεύει στους ήχους ξέφρενων τραγουδιών.

Όταν δεν ψάχνει για άντρες στις πανεπιστημιουπόλεις, δηλώνει ότι καταφεύγει σε εφαρμογές γνωριμιών, όπως το Tinder, μια δύσκολη διαδικασία για εκείνη. Ισχυρίζεται ότι το Tinder την έχει αποκλείσει τέσσερις φορές.

@hellacougar

@Sam Swank Misunderstood the assignment #poolboy #cougar #fyp #skit #comedy #summer

♬ Spongebob Tomfoolery – Dante9k Remix – David Snell

«Τα αγόρια νομίζουν ότι είμαι ψεύτικη όταν βλέπουν το προφίλ μου στο διαδίκτυο», λέει σε ένα άλλο βίντεο στο TikTok. «Νομίζω ότι αυτό συμβαίνει επειδή ίσως με αναγνωρίζουν από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και σκέφτονται ‘’αποκλείεται να είναι στο Tinder’’. Αλλά εννοείται πως είμαι στο Tinder».

Η 52χρονη πηγαίνει σε ραντεβού, προπονεί άλλες γυναίκες που τους αρέσουν οι μικρότεροι και καταρρίπτει τις προκαταλήψεις που θεωρεί ότι υπάρχουν σχετικά με τις ηλικιακές διαφορές.

@hellacougar

Replying to @hitchhemingway Q and A: Older women’s interest or lack thereof in younger men

♬ Love You So – The King Khan & BBQ Show

Πολλοί θεατές, από μεγαλύτερες γυναίκες μέχρι νεαρούς άνδρες, σχολιάζουν τα βίντεό της, ζητώντας συμβουλές για το πώς να βρουν έναν πιθανό σύντροφο. «Πού μπορώ να τους βρω …», ρωτά μια γυναίκα. «Οι μεγαλύτερες γυναίκες προσεγγίζουν ή προτιμούν να τις προσεγγίζουν;» ρώτησε μια άλλη.

@hellacougar

Cougar dating sites #cougarsoftiktok #cougar #cougartok #dating #datingadvice

♬ Sunny Day – Ted Fresco

«Χρειάζομαι τη βοήθειά σας παρακαλώ. Μπορείτε να μου πείτε μια εφαρμογή γνωριμιών που μπορώ να ψάξω για γυναίκες μεγαλύτερης ηλικίας παρακαλώ», σχολίασε ένας θεατής. «Σας ευχαριστώ, άκουσα πολλά και κράτησα σημειώσεις, εξαιτίας αυτού έχω ραντεβού με μια υπέροχη γυναίκα αυτό το Σάββατο», έγραψε ένας ευγνώμων θεατής που εφάρμοσε τις συμβουλές της για ραντεβού.

@hellacougar

Secure that bag #dating #lifestyle #bag #fyp #cougar

♬ original sound – aneyshka

Η Mennuti αποκάλυψε επίσης τη Νο 1 ερώτηση που δέχεται από τους νεαρούς εραστές της:

«Τι θέλουν οι μεγαλύτερες γυναίκες στο κρεβάτι;», με την έμπειρη γυναίκα να απαντά «να νοιάζονται για την ευχαρίστησή της!».

@hellacougar

#duet with @presley.sutter #fyp #college #cougar #az #gcu

♬ original sound – ok

Ίσως δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι η Mennuti δέχεται συχνά αντιδράσεις επειδή βγαίνει με 20χρονους. Καθώς κάποιοι την αποκαλούν «αρπακτικό» ή ακόμα και «θλιβερή και αξιολύπητη»!

@hellacougar

Let me count the ways … #cougar #dating #fyp #crush

♬ original sound – GivingTheLyrics

Η ίδια παραδέχεται πως «δεν είμαι άτομο για σχέσεις», αλλά πάντα ψάχνει να περάσει καλά.

Χορηγούμενο
Χορηγούμενο
Χορηγούμενο
Χορηγούμενο
Back to top button