Χορηγούμενο
EΛΛΑΔΑ

Σάλος: Ποιός είναι ο άνδρας που έστελνε ‘πονηρά’ μηνύματα σε χιλιάδες γυναίκες;

Η δημόσια απολογία του

Χορηγούμενο

Ο Σταύρος Γεωργάς είναι ο άνδρας που προκάλεσε πανικό και έγινε viral επειδή έστειλε εκατοντάδες ηχητικά μηνύματα σε άγνωστες γυναίκες λέγοντάς τους τα ίδια πράγματα όπως «Χριστίνα, με τσέχασες. Κάποια με τσέχασε» εμφανίστηκε για πρώτη φορά στο Tik Tok και τοποθετήθηκε για όλα όσα έχουν συμβεί.

Τοποθετήθηκε λοιπόν μέσα από το λογαριασμό του κάνοντας λόγο για το σύστημα που ακολουθούσε με τα ηχητικά μηνύματα το οποίο αφορούσε περίπου 6 χιλιάδες γυναίκες.

Τι λέει Σταύρος Γεωργάς που έστελνε τα μηνύματα σε χιλιάδες άγνωστες γυναίκες;

«Παιδιά, καλησπέρα. Μπήκα λίγο να πω δυο λόγια για όλο αυτό που είχε γίνει με μένα προσωπικά εδώ και ένα μήνα . Δεν βγαίνω να απολογηθώ για κάτι, γιατί δεν έχω κάνει κάτι κακό, ούτε οι διασημότητες ούτε για τίποτα, άμα ήταν θα πάει εκεί που έχουν καλέσει τα πρωινά και τα λοιπά. Δε με ενδιαφέρει τίποτα απ’ όλα αυτά. Βγαίνω να πούμε λίγο δύο λόγια πως είναι τα πράγματα.

Αυτό το σύστημα που είχα όλα αυτά τα χρόνια με το συγκεκριμένο ηχητικό και πιστέψτε με ότι ήταν κάργα επιτυχημένο, αφορά περίπου 6 χιλιάδες γυναίκες. Με το 60 % των γυναικών να έχει ανεβάσει τα ηχητικά μου (στα οποία λέω) “μήπως έχουμε βρεθεί από κοντά;”. Γιατί έχω ηχητικά σας που λένε και μηνύματα που λένε “Σταύρουκο μου τι ωραία που περάσαμε σήμερα και πότε θα τα ξαναπούμε”. Και όχι απλά βρεθήκαμε από κοντά, καταλάβατε τι θέλω να πω.

Και το πιο στενάχωρο είναι ότι υπάρχουν και πολλές παντρεμένες στη μέση είναι κρίμα να με πάει αλλού η μπάλα. Εγώ δεν είμαι κατίνα όμως. Όμως βέβαια στη θέση σας…

Δεν το κατακρίνω αυτό που έχετε κάνει, γιατί και εγώ στη θέση σας, άμα βρισκόμασταν και μετά εξαφανιζόσασταν, μπορεί από ζήλια και κακία να ανέβαζα το ηχητικό. Άντρας είμαι λες και είμαι ο μόνος που το’χω κάνει.

“Χριστίνα με τσέχασες”

Κακό; Δεν θα το βαθμολογήσω εγώ αν είναι κακό ή όχι. Όσον αφορά το περιβόητο ηχητικό “Χριστίνα με τσέχασες, κάποια με τσέχασε Χριστίνα χουζουρεύω” και όχι μόνο με το Χριστίνα και με άλλα ονόματα. Ντάξει υπάρχουν και μέρες που είχα λίγο όρεξη καυ..τα τρολάρισμα, γιατί μερικές είστε πραγματικά για καυ..τα και τρολάρισμα.

Θα μου πεις κι εμείς γι’ αυτό σας το κάναμε το κάναμε οκέι. Να ευχαριστήσω δημόσια πάρα πολλές γυναίκες που πήρατε τηλέφωνο από νησιά, Πάτρα, Θεσσαλονίκη, Αθήνα, από παντού γενικά να μάθετε πως είμαι μετά από όλη αυτή την κατάσταση.

Το βίντεο που ανέβασε ο Σταύρος Γεωργάς στο TikTok

@officialstavrosgewrgas

#καταρχας#μετσεχασες

♬ πρωτότυπος ήχος – stavrosgewrgas

Να ξέρετε ότι έχω δακρύσει από τα σχόλια που έχετε κάνει δημόσια… Ειδικά από γυναίκες που έχετε φάει άκυρο και έχετε γράψει αρνητικά σχόλια για μένα..

Και εκεί έχω συνομιλίες και είναι κρίμα. Καλά δε μιλάω για άντρες τώρα… Πολλοί άντρες που έχετε γράψει για μένα πόσο θα θέλετε να ήσασταν στην θέση μου, πιστέψτε με. Και δεν μιλάω γι’ αυτό που έγινε viral, μιλάω για τις γυναίκες. Στην ουσία μία νύχτα δική μου… Το αφήνω το υπόλοιπο πάνω σας..» ακούγεται να λέει ο Σταύρος Γεωργάς.

Χορηγούμενο
Χορηγούμενο
Χορηγούμενο
Χορηγούμενο
Back to top button