ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Σάλος με τη Μαρίνα Πατούλη: Η νέα σελίδα στη ζωή της μετά το διαζύγιο και τα ευχάριστα

Σα «βόμβα» έσκασε το νέο επαγγελματικό βήμα της Μαρίνας Πατούλη μετά το διαζύγιό της από τον περιφερειάρχη Αττικής.

Το δικό της κατάστημα με ρούχα έχει ανοίξει εδώ και λίγο καιρό στην Μύκονο η Μαρίνα Πατούλη, κάτι για το οποίο ανυπομονούσε πολύ και, μάλιστα, έγινε πραγματικότητα. Η όμορφη επιχειρηματίας βρίσκεται μάλιστα τον περισσότερο καιρό στο νησί, τόσο για τις επαγγελματικές της υποχρεώσεις, όσο και για τις διακοπές της.

Η ίδια επίσης διατηρεί κι έναν πολύ ενεργό λογαριασμό στα social media… Και καθημερινά μάλιστα μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους στιγμές από την ζωή και την δουλειά της.

Έτσι, η Μαρίνα Πατούλη δημοσίευσε στο instagram της μια φωτογραφία, στην οποία την βλέπουμε ντυμένη στα ροζ από πάνω μέχρι κάτω, πιο εντυπωσιακή από ποτέ, ενώ ανακοίνωσε και μερικά ευχάριστα νέα.

Η Μαρίνα Πατούλη ανακοίνωσε τα ευχάριστα με μια φωτογραφία

«Είχα τη χαρά να παρευρεθώ στα εγκαίνια της έκθεσης Fame,της διαδικτυακής πλατφόρμας και gallery,με έργα διεθνώς αναγνωρισμένων γυναικών καλλιτεχνών από τη Μέση Ανατολή στο Αρχοντικό Βενιέρη! Συγχαρητήρια στις γυναίκες που έχουν μάθει να δημιουργούν κ να αγωνίζονται για να εξασφαλίσουν μια καλή ποιότητα ζωής για τις ίδιες κ τα παιδιά τους ! #womensright #independent #freedom #lovewoman», έγραψε χαρακτηριστικά στην λεζάντα της ανάρτησής της, η οποία φυσικά και απέσπασε μέσα σε λίγα λεπτά χιλιάδες likes και σχόλια.

Ο γάμος με τον Γιώργο Πατούλη και το διαζύγιο

Για τη ζωή με τον Γιώργο Πατούλη και το διαζύγιό τους που την έκανε να πενθήσει μίλησε η Μαρίνα Πατούλη. Η ίδια έριξε «βόμβα», τονίζοντας πως δεν θα γίνει επανασύνδεση.

«Γνώρισα τον Γιώργο ένα καλοκαίρι στην Πάρο. Ήμουν 18. Παντρευτήκαμε με πολιτικό γάμο στα 19 και με θρησκευτικό στα 22. Ήταν ουσιαστικά η πρώτη μου σχέση. Μεγαλώσαμε μαζί, προχωρήσαμε μαζί» είπε.

«Δεν περίμενα να έρθει το τέλος του γάμου μας. Ήταν μάλιστα μια πολύ δύσκολη περίοδος. Βίωσα έναν ζωντανό θάνατο. Ένα βαρύτατο πένθος. Ήταν κάτι που ουσιαστικά μου ανέτρεψε όλο το ρου της ζωής μου. Τέθηκαν σε κίνδυνο όλες μου οι ισορροπίες δεδομένου ότι έχω χάσει και τους γονείς μου και είμαι και μοναχοπαίδι. Το μοιράστηκα, όμως, αυτό και δέχτηκα απεριόριστη αγάπη από γυναίκες. Αυτό μου έδωσε τεράστια δύναμη για να το αντιμετωπίσω», ανέφερε για το διαζύγιο.

«Δεν θα κάνουμε νεκρανάσταση»

Στη συνέχεια μίλησε για την πεθερά της, που έχει φύγει από τη ζωή. «Έκανα έναν βαρύ απολογισμό ζωής, που έχει δώσει τεράστια δύναμη. Η πεθερά μου ήταν δεύτερη μητέρα μου, μια αγωνίστρια, την οποία θαύμαζα και θαυμάζω. Ποτέ δεν θα ήθελε να χωρίσουμε» επισήμανε, μάλιστα.

«Ποτέ δεν θα γίνει επανασύνδεση με τον Γιώργο Πατούλη. Όταν κλείνει ένας κύκλος ζωής, κλείνει οριστικά. Η αγάπη μου και ο σεβασμός μου για τον Γιώργο είναι κάτι αδιαπραγμάτευτο. Ο πόνος του χωρισμού ήταν πολύ μεγάλος, ο θάνατος ήταν θάνατος και δεν θα κάνουμε νεκρανάσταση» ξεκαθάρισε η Μαρίνα Πατούλη.

Related Articles

Back to top button