ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Σάλος με την Αγγελική Ηλιάδη: Διέρρευσαν ακατάλληλα πλάνα της εντυπωσιακής τραγουδίστριας! (Φωτο και βίντεο)

Όλα στη φόρα!

Εντυπωσιάζει τόσο με τη φωνή της όσο και με την παρουσία της. Είτε τη βλέπει κανείς στις πίστες είτε στην παραλία με μαγιό, μένει με το στόμα ανοιχτό…

Η Αγγελική Ηλιάδη ήταν μόλις 18 ετών κι έκανε τα πρώτα της βήματα στη showbiz, όχι ως τραγουδίστρια… αλλά ως μοντέλο!

Από τότε είχε αποκτήσει ένα αρκετά μεγάλο φανατικό κοινό, το οποίο την ακολουθούσε παντού. Για αρκετούς ηΑγγελική Ηλιάδη είναι η νούμερο ένα ερωτική φαντασίωσή τους, αφού διαθέτει ομορφιά σε συνδυασμό με ένα αψεγάδιαστο κορμί.

Γυμνά τα οπίσθια της καλλονής τραγουδίστριας live σε εκπομπή

Η Αγγελική Ηλιάδη, βρέθηκε καλεσμένη πριν μερικά χρόνια στο Super Star Academy, το talent show του Epsilon και «έντυσε» μέρος της βραδιάς με τα τραγούδια της και τη λαμπερή εμφάνιση της.

Η πανέμορφη τραγουδίστρια, εμφανίστηκε με ένα σούπερ μivi φόρεμα… Το οποίο αποκάλυπτε το πλούσιο μποuστο της και τα καλογυμνασμένα της οπiσθiα.

Ο σκηνοθέτης όμως είχε περισσότερα κέφια απο αυτά που έπρεπε… Και αποφάσισε να κάνει παιχνίδι με την τραγουδίστρια και συγκεκριμένα με την πίσω κίνησή της!

Όπως θα δείτε στις παρακάτω στο βίντεο, η κάμερα έπεσε τόσο χαμηλά… Που αποκάλυψε στο φιλοθεάμον κοινό τα καλογυμvασμένα οπiσθiα της τραγουδίστριας.

Δείτε το βίντεο

Πηγή: neoblogs.gr

Related Articles

Back to top button