ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Σάλος με την κόρη του Σάκη Ρουβά: Στη φόρα ‘ακατάλληλη’ φωτογραφία!

Η Αναστασία Ρουβά μεγάλωσε και μοιράζει 'εγκεφαλικά'!

Η όμορφη κόρη του Σάκη Ρουβά και της Κάτιας Ζυγούλη, Αναστασία, μεγάλωσε και μοιράζει ‘εγκεφαλικά’, με μία αδημοσίευτη – ‘ακατάλληλη’ φωτογραφία της να βγαίνει στη φόρα και να δημιουργεί σάλο.

Ο Σάκης Ρουβάς και η Κάτια Ζυγούλη έχουν κατορθώσει να δημιουργήσουν μία ευτυχισμένη και μεγάλη οικογένεια, με τη μεγάλη τους κόρη Αναστασία να είναι πλέον μια έφηβη καλλονή και ίδια η μαμά της.

Η μεγάλη κόρη του Σάκη Ρουβά και της Κάτιας Ζυγούλη, Αναστασία, είναι πλέον 14 ετών και όσο μεγαλώνει ομορφαίνει και μοιάζει όλο και περισσότερο στη μητέρα της.

Με απίστευτη ομορφιά και σώμα με αναλογίες μοντέλου η Αναστασία θα μπορούσε άνετα να κάνει μία πολύ επιτυχημένη πορεία στον χώρο του μόντελινγκ και μάλιστα, σε παγκόσμιο επίπεδο.

Όπως και τα υπόλοιπα συνομήλικά της παιδιά, έτσι και η Αναστασία Ρουβά διατηρεί προσωπικούς λογαριασμούς στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, όπου και ανεβάζει καθημερινά στιγμιότυπα από τη ζωή της.

Η Αναστασία Ρουβά αποφάσισε λοιπόν μοιράσει εγκεφαλικά και πόσταρε μία φωτογραφία από το καλοκαίρι, όπου ποζάρει μπροστά στον καθρέφτη της με καυτό μπικίνι, επιδεικνύοντας το καλλίγραμμο κορμί της.

Δείτε παρακάτω τη φωτογραφία της Αναστασίας Ρουβά, που προκάλεσε σάλο

Back to top button