Χορηγούμενο
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Σάλος με την Πόπη Τσαπανίδου και το «έλα με φόρα!»

Τι απαντάει η ίδια;

Χορηγούμενο

.Η εκπρόσωπο του ΣΥΡΙΖΑ έδωσε… εξηγήσεις για τη viral προσφώνησή της, αλλά και τους λόγους που την οδήγησαν να πάρει τη μεγάλη απόφαση να ασχοληθεί με την πολιτική.

Έγινε viral ακόμα δεν ανέλαβε καθήκοντα. Η φράση «έλα με φόρα» προς τον Αλέξη Τσίπρα στην ομιλία του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ στη Θεσσαλονίκη έκανε τον γύρο του Διαδικτύου. Με την Πόπη Τσαπανίδου από τη μία να το χαίρεται, μιας και φημίζεται για το χιούμορ της, αλλά τους επικριτές της ίδιας και του ΣΥΡΙΖΑ να βρίσκουν ευκαιρία για επίθεση.

Οι… εξηγήσεις

Η εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ έδωσε… εξηγήσεις για τη viral προσφώνησή της, επισημαίνοντας πως ειπώθηκε πάνω στον ενθουσιασμό της. «Η συγκέκριμενη αποστροφή μου βγήκε μέσα από τον ενθουσιασμό της στιγμής και ήταν κάτι αυθόρμητο» δηλώνει αρχικά στα ΝΕΑ η Πόπη Τσαπανίδου και συμπληρώνει:
«Και μου έφτιαξαν τη μέρα οι σατιρικοί καλλιτέχνες του luben.tv που το σχολίασαν. Πέρα, όμως, από το σατιρικό κομμάτι, είναι ενδιαφέρον που ακόμα στη χώρα μας ,στον δημόσιο λόγο μας νιώθουμε ενοχές και συζητάμε για αθώες εκφράσεις που χρησιμοποιούνται κατά κόρον από τους πολίτες».

Η κυρία Τσαπανίδου συμπλήρωσε πως «από τη μια μας ξινίζουν οι αυθόρμητες στιγμές των δημοσίων προσώπων και από την άλλη παραπονιόμαστε για τον ξύλινο λόγο τους. Κυριαρχεί ο καθωσπρεπισμός που ναρκοθετεί την οικειότητα πάνω στην οποία πρέπει να χτίζουμε τις σχέσεις μας με τους πολίτες. Γινόμαστε βαρετοί και αδιάφοροι», συνεχίζει στο ίδιο μήκος κύματος η Πόπη Τσαπανίδου, προσθέτοντας πως η ίδια δεν πρόκειται να υποκριθεί.

Από τα ΜΜΕ στην πολιτική

Η Πόπη Τσαπανίδου ερωτάται και για το πώς πήρε την απόφαση να «περάσει από τον χώρο των ΜΜΕ, στον κόσμο της πολιτικής. Και απαντά ότι:

«Η απόφαση ήρθε μετά την ξαφνική πρόταση του Αλέξη Τσίπρα να συμμετάσχω στην προσπάθεια του ΣΥΡΙΖΑ για πολιτική αλλαγή στον τόπο».

«Πριν από την πρόταση έβλεπα από τη θέση που ήμουν ως δημοσιογράφος ότι αυτή η κυβέρνηση οδηγεί τη χώρα σε μια σκοτεινή περίοδο όπου κυριαρχούν οι αδικίες, οι ανισότητες και η φτώχεια. Όταν ήρθε η πρόταση μετά τον αρχικό αιφνιδιασμό είπα: ή τώρα ή ποτέ. Και απάντησα: τώρα», καταλήγει η Πόπη Τσαπανίδου.


Χορηγούμενο
Χορηγούμενο
Χορηγούμενο
Back to top button