ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Σάλος με την Τζούλια Αλεξανδράτου: «Είμαι μεγάλη πόρνη!»

Τι αποκάλυψε για τις βίζιτες;

Μια άκρως αποκαλυπτική συνέντευξη στο Nitro είχε δώσει η Τζούλια Αλεξανδράτου στο παρελθόν, την εποχή που είχε κυκλοφορήσει το ροζ βίντεό της, τονίζοντας ότι είναι μεγάλη πόρνη, αλλά δεν έχει κάνει βίζιτες.

Η ίδια τότε συνέχιζε να τα «χώνει» και να λέει τα πράγματα με το όνομά τους όχι μόνο μέσω του προσωπικού της blog αλλά και μέσα από τη συνέντευξή που είχε δώσει στο περιοδικό.

Με το γνωστό, απαθές ύφος της, είχε μιλήσει με τον πιο κυνικό και σκληρό τρόπο για τις επιλογές της, τη showbiz και το χρήμα. Για μια ακόμη φορά οι ατάκες της μας άφησαν με το στόμα ανοιχτό. καθώς έλεγε ευθαρσώς ότι της αρέσει να είναι κακό παιδί.

 

«Δεν έχω κάνει βίζιτες. Γιατί τα λεφτά που ζητάω δεν τα δίνει ούτε ο πλουσιότερος άντρας στη γη», δήλωσε αφοπλιστικά. Τονίζοντας, παράλληλα, την ιδιαίτερη σχέση, που έχει με το χρήμα. «Με τα λεφτά έχω ψυχοπάθεια. Τα φυλάω για το μέλλον. Αν χάσω ένα 50ευρω, θα τρελαθώ!».

 

Η ίδια σε μια σπάνια κρίση αυτοκριτικής είχε παραδεχτεί ότι είναι απαθέστατη! «Το στυλ που έχω στην κάμερα, έτσι όπως φαίνομαι σαν χαμένη, αυτή είμαι εγώ. Απαθέστατη. Όλα αυτά γύρω μου, μου είναι εντελώς αδιάφορα. Το ότι δείχνω χαμένη δεν οφείλεται ούτε στο ότι είμαι πιωμένη, ούτε στο ότι έχω πάρει drugs. Είναι η άμυνά μου, η μάσκα.»

«Είμαι μεγάλη πόρνη. Ε και;» είχε παραδεχτεί στο τέλος, αφήνοντας τους δημοσιογράφους…κάγκελο.

Back to top button