ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Σάλος με τον Σπύρο Παπαδόπουλο: Ποιά είναι η 25χρονη καλλονή, που του έχει κλέψει την ‘καρδιά’; (Φωτο)

Οι 'καυτές' διακοπές και η πρόταση γάμου

Έτοιμος να ντυθεί ξανά… γαμπρός φαίνεται πως είναι ο Σπύρος Παπαδόπουλος, ο οποίος δείχνει να έχει βρει νέα «πνοή» μετά τον χωρισμό του από την Νικολέτα Κοτσαηλίδου, έχοντας προχωρήσει στη ζωή του με τη νέα 25χρονη σύντροφό του. Με τι ασχολείται η νέα του σχέση;

Ο γνωστός ηθοποιός έχει βρεθεί τα τελευταία χρόνια αντιμέτωπος με πολλές «φουρτούνες», από απώλειες, με μια από αυτές να τον έχουν συγκλονίσει περισσότερο, όπως και χωρισμούς, μέχρι και επαγγελματικά διαζύγια, ωστόσο όλα αρχίζουν να στρώνουν για τον 67χρονο σήμερα Παπαδόπουλο, με την αρχή να έχει γίνει με τη σειρά «Κάνε ότι κοιμάσαι» στην ΕΡΤ, που έχει κερδίσει το κοινό.

Ο Σπύρος Παπαδόπουλος και η 25χρονη καλλονή

Η συνέχεια τον βρίσκει ακόμη πιο χαρούμενο, αφού μια 25χρονη μοιάζει να του έχει «κλέψει» την καρδιά, όπως αναφέρει το «Yes Magazine». «Πρόκειται για μια κοπέλα που έχει πλημμυρίσει τη ζωή του με αισιοδοξία. Κάτι που ο Σπύρος έχει πολλή ανάγκη», αναφέρουν άτομα του περιβάλλοντός του, σύμφωνα με το περιοδικό. Η 25χρονη κοπέλα ασχολείται με την υποκριτική και είναι και εκείνη ηθοποιός.

Οι ‘καυτές’ διακοπές και η πρόταση γάμου

Οι δυο τους, μάλιστα, πέρασαν ένα «καυτό» καλοκαίρι στην Νάξο. Με όλους να τους βλέπουν τρελά ερωτευμένους να περνούν υπέροχες στιγμές μεταξύ τους. Απόλαυσαν τα μπάνια τους, πέρασαν ώρες ξεγνοιασιάς, ωστόσο το ειδύλλιο αυτό έχει και συνέχεια.

Το πρωτοσέλιδι του Yes Magazine

Ο Σπύρος, λοιπόν, έχει ρίξει «άγκυρα» στην κοπέλα αυτή… Με την οποία έχει αψηφήσει τη διαφορά ηλικίας, κάνοντάς της μάλιστα πρόταση γάμου, όπως μεταφέρει το περιοδικό. Η 25χρονη, μάλιστα, δείχνει τόσο σίγουρη για τη σχέση τους, που έχει διαμηνύσει πως δε ζηλεύει καθόλου την νέα συνεργασία του στη σειρά της ΕΡΤ με την Κοτσαηλίδου. Έχοντας, μάλιστα, πολύ εμπιστοσύνη στον άνθρωπό της.

Δείτε, επίσης, όλα όσα αποκάλυψε η Νικολέτα Κοτσαηλίδου για τον Σπύρο Παπαδόπουλο, τη σχέση τους και τον χωρισμό τους

Back to top button