Χορηγούμενο
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Σάλος με τον βουλευτή της Ν.Δ και… την πρόσκληση για γουρνοπούλα με 11 ευρώ το άτομο, για την ονομαστική του εορτή – «Θα κινηθώ νομικά!», λέει ο Μπούρας!

Χορηγούμενο

Σάλο προκάλεσε στα social media την Τετάρτη (18/1) μια φωτογραφία που έδειχνε πρόσκληση του βουλευτή Δυτικής Αττικής της Νέας Δημοκρατίας Θανάση Μπούρα σε ψηφοφόρους του προκειμένου να περάσουν μαζί την ονομαστική εορτή του.

Στην ανακοίνωση-πρόσκληση που κυκλοφόρησε και αναπαράχθηκε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ο κ. Μπούρας «ενημέρωνε» ότι στη μάζωξη θα διατίθεται και… γουρνοπούλα, με 11 ευρώ το άτομο!

Για «τρολάρισμα» κάνει λόγο ο Θανάσης Μπούρας

Ο «γαλάζιος» βουλευτής μίλησε στον ΑΝΤ1, διαψεύδοντας ότι ισχύει κάτι τέτοιο, κάνοντας λόγο για τρολάρισμά του, για το οποίο θα κινηθεί νομικά.

Ο κ. Μπούρας είπε: «Με πήραν διαμαρτυρόμενοι 2.000 πολίτες που με τίμησαν χθες. Είναι προφανές ότι κάποιοι τρόλαραν τη δική μου πρόσκληση. Θα προσφύγω για τα περαιτέρω».

«Ειλικρινά, λυπάμαι ιδιαίτερα γιατί κάποιοι προσπαθούν να παραποιήσουν αυτή την πρόσκληση. Η πρόσκλησή μου είναι σαφής. Καλούσα για την ονομαστική μου εορτή. Με τίμησαν πάνω από 2.000 άνθρωποι και μάλιστα σε ένα πολυτελές ξενοδοχείο», είπε ο κ. Μπούρας. Και σε όσους πίστεψαν, πως είναι αληθινή η αναφορά στη γουρνοπούλα και στη χρέωση των ψηφοφόρων σημείωζε, πως ούτε ο χώρος δεν προσφέρεται για τέτοια εδέσματα.

«Θα προσφύγω στα αρμόδια όργανα»

Όπως είπε, εμφανώς ταραγμένος, «αυτή είναι κακοήθεια κάποιων. Και θα προσφύγω στα αρμόδια όργανα. Γιατί κάποτε πρέπει να προστατεύσουμε την ορθή πληροφόρηση και τη Δημοκρατία».

Χορηγούμενο
Χορηγούμενο
Χορηγούμενο
Χορηγούμενο
Back to top button