ΚΟΣΜΟΣ

Σαρώνει η διαφθορά στην Ουκρανία: Υπουργός του Ζελένσκι πιάστηκε με ένα εκατ. δολάρια κρυμμένα στον καναπέ του! (Βίντεο)

Πως τα δικαιολόγησε και του τα επέστρεψαν, μετά την κατάσχεση;

Σαρώνει η διαφθορά στην Ουκρανία! Την ώρα που ολόκληρη η Δύση, με πρώτη και καλύτερη την Ελλάδα, στέλνει στην εμπόλεμη Ουκρανία ό,τι μπορεί βυθίζοντας στη φτώχεια και την εξαθλίωση τους πολίτες οι Ουκρανοί βουλευτές και Υπουργοί κάνουν πάρτι πίνοντας τα ακριβά ποτά τους εις υγείαν των κορόιδων!

Εν μέσω σκανδάλων διαφθοράς στην Ουκρανία, δόθηκε στη δημοσιότητα  βίντεο με χρήματα ύψους ενός εκατομμυρίου δολαρίων που έκρυβε ο πρώην αναπληρωτής υπουργός Άμυνας της χώρας, Oleksandr Myronyuk. Μάλιστα, ο ίδιος, κατάφερε να αθωωθεί στο δικαστήριο, που του επέστρεψε πίσω τα χρήματα.

Το Nexta δημοσίευσε βίντεο, στο οποίο ο Oleksandr Myronyuk φαίνεται να έχει κρυμμένα σε καναπέ σχεδόν ένα εκατομμύριο δολάρια σε μετρητά. Το βίντεο φέρεται τραβήχτηκε κατά τη διάρκεια της έρευνας τον περασμένο Αύγουστο.

Δείτε παρακάτω το απίστευτο βίντεο

Ο Mironyuk φέρεται να προσκόμισε στο δικαστήριο ένα δήθεν… «ντοκουμέντο» που έλεγε ότι τα χρήματα δεν ήταν δήθεν δικά του. Αλλά του τα δάνεισε μια 86χρονη κάτοικος του Χάρκοβο. Η Eleonora Duminsh. Σύμφωνα με το Pravda, το δικαστήριο επέστρεψε τα κατασχεθέντα χρήματα πίσω στον Mironyuk.

Υπενθυμίζεται ότι η Ουκρανία ξεκίνησε την Τετάρτη δήθεν έρευνες στο στόχαστρο των οποίων είναι διοικήσεις, αξιωματούχοι και προσωπικότητες. Ενώ οι Αρχές διαβεβαιώνουν ότι η καταπολέμηση της διαφθοράς αποτελεί προτεραιότητα. Στο πλαίσιο, βεβαίως, της πολεμικής προσπάθειας και της δυτικής βοήθειας.

Στο καθημερινό βιντεοσκοπημένο μήνυμά του, ο Πρόεδρος Ζελένσκι δήλωσε: «Σήμερα (την Τετάρτη) οι Υπηρεσίες Ασφαλείας της Ουκρανίας, το Κρατικό Γραφείο Ερευνών, το Γραφείο Οικονομικής Ασφάλειας και το Γραφείο του Eισαγγελέα πραγματοποίησαν δεκάδες έρευνες και άλλες ενέργειες σε διαφορετικές περιοχές και εναντίον διαφόρων προσώπων στο πλαίσιο της ποινικής διαδικασίας».

Με την ευκαιρία δείτε τις καλλονές που κυβερνούν τη χώρα εν μέσω σκανδάλων και πολέμου.

«Θα αποδοθεί δικαιοσύνη», δήλωσε.

Ο Ουκρανός Πρόεδρος Βολοντίμιρ Ζελένσκι δήλωσε ότι θα κάνει όσες αλλαγές απαιτούνται στο προσωπικό. Ώστε να παραχθεί η διαφθορά και τόνισε την ανάγκη το υπουργείο Άμυνας να είναι τίμιο.

Back to top button