ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Σε ψυχιατρική κλινική νοσηλεύεται ο Σταμάτης Γαρδέλης: «Με έφτασαν στο σημείο να φουντάρω από τον έκτο»

Ο Σταμάτης Γαρδέλης, νοσηλεύεται στην Α΄ Ψυχιατρική Κλινική στο «Δαφνί». Σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας On Time, ο ηθοποιός παρουσίαζε αυτοκτονικές τάσεις. Γι’ αυτό πήρε την απόφαση να ζητήσει βοήθεια.

Το τελευταίο διάστημα ήρθε αντιμέτωπος με ένα αδιέξοδο το οποίο τον οδήγησε στην απόγνωση. Καθώς κινδυνεύει να χάσει το σπίτι του λόγω ενός γραφειοκρατικού κολλήματος. Το οποίο τον ταλαιπωρεί εδώ και χρόνια.

Ο Σταμάτης Γαρδέλης μιλώντας στη Σάσα Σταμάτη επιβεβαίωσε ότι βρίσκεται στο ψυχιατρικό νοσοκομείο. Λέγοντας: «Ζήτησα βοήθεια για τις αυτοκτονικές μου τάσεις, που με έφτασαν στο σημείο να φουντάρω από τον έκτο. Γιατί τα χάνω όλα. Έχω ένα χρέος 80.000 ευρώ, που η εφορία μού το κάνει απαιτητό και βγάζει το σπίτι μου σε πλειστηριασμό στον Νέο Κόσμο. Αυτό οφείλεται σε μια αυθαίρετη δόμηση στο Πόρτο Γερμενό. Την οποία περιμένω μαζί με άλλους περιοίκους να αποχαρακτηριστεί από το δασικό χάρτη, όμως η Πολεοδομία Ελευσίνας κωφεύει και κάθε χρόνο με τιμωρεί με τέλη διατήρησης, με αποτέλεσμα να έχουν φτάσει στο δυσβάστακτο ποσό των 80.000 ευρώ».

Στη συνέχεια, πρόσθεσε: «Μου έχουν βγάλει το σπίτι στην Αθήνα σε πλειστηριασμό και περιμένω και τον δεύτερο. Ανοίξτε τον φάκελο πολεοδομία επιτέλους, όλα στο φως. Αν έχω κλέψει γκρεμίστε τα όλα».

Τέλος, κατέληξε: «Υπάρχει περίπτωση να μείνω χωρίς σπίτι, γιατί δεν βγάζουν σε πλειστηριασμό το εξοχικό μου, αλλά το σπίτι στην Αθήνα. Δεν ξέρω τι θα κάνω, μπορεί να ραντιστώ με βενζίνη και να πυρποληθώ».

Related Articles

Back to top button