ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Σε σοκ ο Γιώργος Νταλάρας: Απίστευτη απάτη σε βάρος του τραγουδιστή!

Τα «αρπακτικά» και η έκκληση του ίδιου και της συζύγου του

Σοκ προκλήθηκε με θύμα αδιανόητης διαδικτυακής απάτης τον Γιώργο Νταλάρα, και μάλιστα από αδίστακτους απατεώνες που τολμούν ξεδιάντροπα να χρησιμοποιήσουν φωτογραφίες διασωληνωμένου ανήλικου παιδιού, προκειμένου, χρησιμοποιώντας το όνομα του δημοφιλούς τραγουδιστή, να εξαπατήσουν τον κόσμο.

Με όσα αποκάλυψε η «Espresso» αποδεικνύεται δυστυχώς για άλλη μια φορά πως τα «αρπακτικά» του διαδικτύου δεν έχουν ούτε ιερό ούτε όσιο, έχοντας ως δόλωμα για τους βρομερούς σκοπούς τους τα προφίλ διάσημων Ελλήνων καλλιτεχνών στα social media. Αυτή τη φορά, δόλωμα για ανυποψίαστους πολίτες ήταν το ψεύτικο προφίλ του Γιώργου Νταλάρα.

Μια σειρά από φωτογραφίες με ένα διασωληνωμένο ανήλικο παιδί, καθώς και μια ψεύτικη έκκληση για βοήθεια ήταν αρκετά για να ζητήσει η οικογένεια του μεγάλου ερμηνευτή την παρέμβαση της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, προκειμένου να αποτρέψει ανυποψίαστους Έλληνες από το να δώσουν τα 2.000 ευρώ που ζητούσαν οι απατεώνες, τάχα για να βοηθηθεί το μικρό αγόρι που αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα υγείας!

Η απίστευτη απάτη που στήθηκε σε βάρος του τραγουδιστή

Ας πάρουμε, όμως, τα πράγματα από την αρχή. Όλα ξεκίνησαν όταν γνωστός μουσικός επικοινώνησε με την «Espresso» προκειμένου να επιβεβαιώσει ή να διαψεύσει το μήνυμα που του είχε έρθει στο κινητό του τηλέφωνο από προφίλ που παρουσιαζόταν ως του Γιώργου Νταλάρα. «Έχω ένα μικρό έργο στο οποίο εργάζομαι, αφορά τη διάσωση μιας ζωής, ενός παιδιού.

Έχει διαγνωστεί με νεφρική νόσο και πρέπει να υποβληθεί σε μεταμόσχευση νεφρού για να επιβιώσει. Κάνω αυτή την ιδιωτική καμπάνια για το παιδί, ζητώντας βοήθεια από τους θαυμαστές μου με καλή καρδιά! Ελάτε μαζί μου σε αυτή τη μικρή αιτία να σώσουμε το παιδί. Αυτή είναι μια ιδιωτική καμπάνια που κάνω για τα παιδιά. Θέλω να με εντάξετε και να με στηρίξετε σε αυτόν τον σκοπό με 2.000 ευρώ» έγραφε το μήνυμα των απατεώνων.

Η «Espresso», στο πλαίσιο του ρεπορτάζ, επικοινώνησε, μάλιστα, με τη σύζυγο του Γιώργου Νταλάρα, Άννα, και εκείνη, έκπληκτη, άκουγε από την άλλη άκρη της τηλεφωνικής γραμμής την αποκάλυψη αναφορικά με τον ιστό απάτης που είχαν υφάνει οι απατεώνες γύρω από τον σύζυγό της! Η ίδια, σοκαρισμένη διαβεβαίωσε, μάλιστα, πως σε καμία περίπτωση το προφίλ αυτό δεν είναι το επίσημο του συζύγου της και πως πρόκειται για μια μεγάλη απάτη.

Τα «αρπακτικά» και η ανακοίνωση του Γιώργου Νταλάρα

Λίγη ώρα αργότερα, αποφάσισε να στείλει όλα τα πειστήρια της απάτης στη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος. Προκειμένου να κατέβει η παράνομη σελίδα των απατεώνων, αλλά και να βρεθούν τα «αρπακτικά».

«Ευχαριστούμε από καρδιάς για την ενημέρωση και για τη βοήθεια που μας προσφέρατε» είπε η Άννα Νταλάρα προς στην «Espresso». Εκφράζοντας παράλληλα την ανησυχία της για το αν είχαν ήδη παγιδευτεί ανυποψίαστοι θαυμαστές του μεγάλου ερμηνευτή!

Nα σημειωθεί επίσης ότι μετά ανέβηκε στο επίσημο και γνήσιο προφίλ του Γιώργου Νταλάρα η εξής ανακοίνωση:

«ΠΡΟΣΟΧΗ! Κυκλοφορεί στο διαδίκτυο ψεύτικο προφίλ που χρησιμοποιεί το όνομα και την εικόνα μου! Διαπράττει ΑΠΑΤΗ!!! Εκμεταλλεύεται δόλια την εικόνα ενός μικρού παιδιού για να αποσπάσει χρήματα για τη νοσηλεία του, εξαπατώντας ευαίσθητους ανθρώπους. Επαναλαμβάνω πως πρόκειται για κοινούς απατεώνες του Ποινικού Κώδικα. Έχει ήδη κινηθεί η νομική διαδικασία στη Διεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος».

Related Articles

Back to top button