ΔΩΜΑΤΙΟ ΠΑΝΙΚΟΥ

Σε τραγική κατάσταση ο Νότης Σφακιανάκης: Γιατί έχει εξαφανιστεί εδώ και δύο χρόνια;

Όλη η αλήθεια για τον τραγουδιστή

Ο Νότης Σφακιανάκης έχει διαλέξει να απέχει από παντού τα τελευταία δύο χρόνια, με τον ίδιο να παλεύει με τα σκοτάδια του, όπως αναφέρει το «Πρωινό», μετά το διαζύγιο με τη σύζυγό του, Κίλι, μη βλέποντας ούτε τα παιδιά του.

Προς το παρόν έχει αποχωρήσει από το καλλιτεχνικό στερέωμα, έχει καταρρεύσει ψυχολογικά και μάλιστα, σε αυτό το γεγονός συνέβαλε και ο πρόσφατος «χαμός» ενός στενού του συνεργάτη. Παρά το γεγονός ότι δέχεται συνέχεια προτάσεις από νυχτερινά κέντρα και επιχειρηματίες, ο Νότης Σφακιανάκης δεν επιθυμεί, όπως φαίνεται, να επιστρέψει, σύμφωνα με το «Πρωινό».

Ποιά είναι η κατάσταση του Νότη Σφακιανάκη;

Στην εκπομπή μίλησαν ο Αλέξης Κούγιας, ο οποίος είναι φίλος του, αλλά και ο συνεργάτης του, Άκης Ψαρρής που εξήγησαν γιατί απέχει ο Νότης Σφακιανάκης από τις πίστες. «Είμαι και δικηγόρος και φίλος. Έχω επικοινωνία μαζί του. Θέλω λοιπόν να σας πω ότι ο Νότης χαίρει άκρας υγείας ευθέως γιατί τον συναντώ. Είναι επιλογή του να μην εμφανίζεται στις πίστες. Θεωρεί ότι ο τρόπος πια που συμπεριφέρονται οι τραγουδιστές, δεν εκφράζει τους πραγματικούς λαϊκούς τραγουδιστές με ελάχιστες εξαιρέσεις, που πραγματικά πηγαίνεις σε ένα μαγαζί που είναι λαϊκό μαγαζί πια και τα λαϊκά μαγαζιά έχουν μια άλλη εικόνα. Είναι περισσότερο σόου, δεν ενδιαφέρει τόσο η φωνή των τραγουδιστών και είναι ένα σημείο κυρίως με προβολείς νεοπλουτισμού και ακραίων καταστάσεων.

Αυτό δεν τον εκφράζει. Και γι’ αυτό δεν έχει δεχτεί την πρόταση τη σωστή, για να κάνει μια παράσταση. Θα εμφανιστεί κάποια στιγμή ο Νότης Σφακιανάκης και νομίζω θα είναι και το γεγονός της χρονιάς. Μπορεί να εμφανιστεί και φέτος. Χιλιάδες άνθρωποι κάθε μέρα στέλνουν γράμματα και τον παρακαλούν να εμφανιστεί. Μάλιστα, ισχυρίζονται πως δεν πάνε καν στα μαγαζιά αυτά, γιατί δεν εμφανίζεται ο Νότης. Ο άνθρωπος αυτός έχει αποδείξει στη ζωή του ότι δεν φοβάται τίποτα και κανέναν. Δεν τον κρατάει κανείς από πουθενά. Μόνος του αποφασίζει για όλα και πολλές φορές δεν τα εκμυστηρεύεται σε κανέναν», δήλωσε στο «Πρωινό» ο Αλέξης Κουγιάς.

Από πλευράς του, ο συνεργάτης του τραγουδιστή, Άκης Ψαρρής, τόνισε στην εκπομπή ότι «Ήταν καθαρά δική του επιθυμία. Αυτό που έκανε και έχει απομακρυνθεί. Δεν έχει πει κανείς ότι έχει αποχωρήσει, διότι ο ίδιος δεν έχει πει κάτι τέτοιο. Αλλά δεν μπορεί κανείς να γνωρίζει λεπτομέρειες. Ούτε οι συγγενείς του, ούτε οι παιδικοί του φίλοι από την Κω, σε κανέναν δε μιλάει για αυτά τα θέματα».

Back to top button