Χορηγούμενο
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

‘Σεισμός’ στην Ελληνική show biz: Η Άννα Βίσση ξανά ερωτευμένη! (Φωτο)

Ποιός είναι ο κούκλος νεαρός, που την έκανε ξανά ευτυχισμένη;

Χορηγούμενο

‘Σεισμός’ στην Ελληνική show biz – Δημοσίευμα ανάβει ‘φωτιές’ και υποστηρίζει, πως η Άννα Βίσση είναι ξανά ερωτευμένη και μάλιστα, με έναν κούκλο νεαρό! Ποιός είναι, όμως, ο άνδρας, που κατάφερε να κάνει τη γνωστή τραγουδίστρια ξανά ευτυχισμένη;

Η ερωτική και ειδικά η προσωπική ζωή της εκρηκτικής τραγουδίστριας έχει απασχολήσει άπειρες φορές τα ΜΜΕ και ειδικά τα σκανδαλοθηρικά περιοδικά. Η ίδια ωστόσο, το τελευταίο διάστημα, δείχνει ανανεωμένη και ακμαιότατη, γεμάτη όρεξη για ζωή και νέες περιπέτειες.

Η Άννα Βίσση, σύμφωνα με δημοσίευμα του περιοδικού «Yes Magazine», φαίνεται πως τον τελευταίο καιρό έχει βρει ξανά τον έρωτα και μάλιστα στην αγκαλιά ενός νεαρού γυμναστή, ο οποίος, τουλάχιστον με την εξωτερική του εμφάνιση, μας άφησε άφωνους και όπως φαίνεται από τη φωτογραφία, που δημοσιεύει το εν λόγω περιοδικό, ο συγκεκριμένος νεαρός θα έχει πολύ πέραση στο γυναικείο φύλο και θα καίει καρδιές.

Η τυχερή, όμως, είναι η Άννα Βίσση, η οποία κατάφερε να τον σαγηνέψει και να του ‘κλέψει’ την καρδιά με την μοναδική γοητεία της και οι δυο τους, όπως αναφέρει το περιοδικό, ζουν μοναδικές στιγμές μαζί.

Έτσι, λοιπόν, η Άννα Βίσση λάμπει από ευτυχία και ζει και πάλι έναν δυνατό έρωτα στην αγκαλιά του γοητευτικού νεαρού.


Χορηγούμενο
Χορηγούμενο
Χορηγούμενο
Back to top button