ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Σεξ: Οι γυναίκες αποκαλύπτουν το μέγεθος του πέους, που θέλουν, για να ικανοποιηθούν!

Κεφάλαιο σεξ – Μετράει το μέγεθος του πέους; Οι γυναίκες αποκαλύπτουν πόσα εκατοστά το θέλουν για να ικανοποιηθούν.

Ένα από τα ερώτημα το οποίο απασχολεί καθημερινά τους άνδρες είναι “το μέγεθος του πέους μετράει στο σεξ;” με τις απαντήσεις να ποικίλλουν. Τελικά αν μετράει, πόσο πρέπει να είναι για να ικανοποιηθεί μια γυναίκα;

Οι ειδικές στο να απαντήσουν αν τελικά το μέγεθος τις απασχολεί και με πόσα εκατοστά ανδρικού μορίου είναι καλυμμένες έλαβαν μέρος σε μια έρευνα “Ποιο είναι το ιδανικό μέγεθος για το ανδρικό μόριο;”

Τι έδειξε η έρευνα

Η έρευνα την οποία διεξήγαγαν δυο πανεπιστήμια ήταν κάτι παραπάνω από παραστατική. Αφού για τις ανάγκες της είχαν κατασκευαστεί 33 διαφορετικά ανδρικά μόρια σε 3D διαστάσεις, διαφορετικών μεγεθών, άοσμα και άκαμπτα. Και οι 75 γυναίκες ηλικίας μεταξύ 18 και 65 ετών κλήθηκαν να απαντήσουν ποιο είναι της αρεσκείας τους.

Τα αποτελέσματα έδειξαν ότι ο μέσος ορος των γυναικών είναι ικανοποιημένος με ένα πέος μήκους 16 εκατοστών και περιμέτρου 11. Αυτό βέβαια ισχύει στις μόνιμες σχέσεις. ‘Οταν πρόκειται για one night stand, τα πράγματα αλλάζουν. Και οι απαιτήσεις αυξάνονται με τις κυρίες να επιθυμούν μεγαλύτερο πέος και σε μήκος (16,5 εκατοστά) και σε περιφέρεια- ειδικά σε περιφέρεια η οποία ξεπερνούσε τα 13 εκατοστά. Πράγμα που σημαίνει ότι κυρίως στις γυναίκες μετράει το πάχος του πέους κάπως περισσότερο από το μήκος.

Οι διαστάσεις αυτές δεν είναι αρκετά δύσκολο να βρεθούν. Καθώς ένα μέσο ανδρικό όργανο αγγίζει τα 13 εκατοστά σε μήκος και τα 11 σε πάχος, δηλαδή πέφτει αρκετά κοντά στο ιδανικό που επέλεξαν. Αξίζει να σημειωθεί ότι πολύ μικρό πέος έχει το 2,8% των ανδρών ενώ η πλειοψηφία κινείται στα παραπάνω επίπεδα.

Αν από την άλλη μια γυναίκα είναι απαιτητική και θέλει κάτι εξαιρετικά μεγαλύτερο… Θα πρέπει να αναζητήσει τον έρωτα στο Κονγκό, τη χώρα που οι άνδρες έχουν τα μεγαλύτερα πέη διεθνώς.

Back to top button