ΔΩΜΑΤΙΟ ΠΑΝΙΚΟΥ

‘Σφαγή’ στην οικογένεια Τράγκα: Εξώδικο στη μητριά του Μαρία Καρρά έστειλε ο Γιάννης Τράγκας!

‘Σφαγή’ στην οικογένεια Τράγκα για τα ακίνητα!

Η πώληση στις ΗΠΑ δύο ακινήτων που ανήκαν στον εκλιπόντα εκδότη και δημοσιογράφο Γιώργο Τράγκα, προκάλεσε την αντίδραση του γιου του, Γιάννη. Ο οποίος έστειλε εξώδικο στη μητριά του και χήρα του πατέρα του Μαρία Καρρά.

Σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει γνωστά πρόκειται για δύο πανάκριβα ακίνητα σε Ουάσιγκτον και Λας Βέγκας. Με τους δικηγόρους του να μην γνωρίζουν σε ποιους πωλήθηκαν ή μεταβιβάστηκαν.

Όπως ανέφερε ο ΑΝΤ1, στο εξώδικο του Γιάννη Τράγκα επισυνάπτονται τα ευρήματα των Αμερικανών δικηγόρων. Βάσει των οποίων, όπως αναφέρει η σχετική έκθεση, η Μαρία Καρρά μέσω δικηγορικού γραφείου στη Νέα Υόρκη, πούλησε τα δύο ακίνητα.

Ο Γιάννης Τράγκας στο εξώδικο, ζητά ακόμα να προσκομίσει η μητριά του αναλυτικά και τα υπόλοιπα περιουσιακά στοιχεία. Ενώ ακολουθεί η αποστολή της έκθεσης και στην Αρχή Καταπολέμησης της Νομιμοποίησης Εσόδων από Εγκληματικές Δραστηριότητες.

Κατά τις Αρχές, αν η Μαρία Καρρά δεν συμμορφωθεί με τα όσα αναφέρει το εξώδικο, χάνει το ευεργέτημα της απογραφής. Αυτό σημαίνει πως θα ευθύνεται για τα χρέη με την ατομική της περιουσία.

Back to top button