ΔΩΜΑΤΙΟ ΠΑΝΙΚΟΥ

Σοκ: Άνοιξε η «πύλη για τον κάτω κόσμο»! Που βρίσκεται; (Φωτο)

Άφωνοι οι στρατιώτες! - Τι λένε οι ντόπιοι;

Σοκ: Άνοιξε η «πύλη για τον κάτω κόσμο» – Που βρίσκεται; Στα σύνορα Ουκρανίας – Ρωσίας, άφωνοι οι στρατιώτες! Τι λένε οι ντόπιοι;

Σοκ: Άνοιξε η «πύλη για τον κάτω κόσμο»! Που βρίσκεται; Μια μυστηριώδης «πύλη στον κάτω κόσμο» έχει ανοίξει στα σύνορα Ρωσίας και Ουκρανίας.

Οι ντόπιοι πιστεύουν ότι η αιτία πίσω από το ξαφνικό άνοιγμα οφείλεται σε κατάρρευση φρεατίου ναρκοπεδίου, αλλά επίσημες αναφορές δεν δείχνουν σημάδια ενεργών ναρκών κάτω από το σημείο που έχει ανοίξει η «πύλη».

Δείτε επίσης τα στοιχειωμένα σπίτια της Αττικής και τα ανατριχιαστικά μυστικά τους

Σχόλια στα social media ανέφεραν ότι θα μπορούσε να είναι μια «εξωγήινη βάση», ενώ ένας άλλος ισχυρίστηκε ότι ήταν μια «πύλη στον κάτω κόσμο». Ένας ντόπιος που κατέγραψε πλάνα από τον τεράστιο λάκκο λέει ότι είναι τόσο βαθιά που δεν φαίνεται ο πάτος!

«Είναι τόσο βαθύ που είναι τρομακτικό να το βλέπεις. Δεν μπορείς να δεις πόσο βαθιά είναι…”, ανέφερε χαρακτηριστικά ένας χρήστης στα κοινωνικά δίκτυα.

Σοκ: Άνοιξε η «πύλη για τον κάτω κόσμο» – Που βρίσκεται;

Η «πύλη προς τον κάτω κόσμο» – Kola Superdeep Borehole

Οι ρωσικές αρχές πιστεύεται ότι γέμισαν γρήγορα την τεράστια τρύπα λίγο μετά τη κυκλοφορία βίντεο της στο διαδίκτυο.

Δείτε επίσης τα μυστικά της Πάρνηθας και την πόλη που κρύβεται κάτω από την Αθήνα

Αυτό οδήγησε σε περαιτέρω εικασίες ότι η τρύπα βρισκόταν πάνω από ένα ορυχείο «μαύρου χρυσού», ένα ανεπίσημο φρεάτιο που χρησιμοποιείται για να σκάβει άνθρακα. Κτίρια κατοικιών λίγα μόλις μέτρα μακριά από την τρύπα κινδύνευαν να καταρρεύσουν εάν η γη υποχωρήσει ξανά.

Σοκ: Άνοιξε η «πύλη για τον κάτω κόσμο»! Που βρίσκεται;

Αυτή δεν είναι η πρώτη που εμφανίζεται μια τέτοια βαθιά τρύπα κοντά στη Ρωσία καθώς οι ανθρακωρύχοι εργάζονταν στη βαθύτερη τεχνητή τρύπα στην ιστορία «στο όνομα της επιστήμης» και στη συνέχεια δημιούργησαν μια «είσοδο στην κόλαση».

Η Kola Superdeep Borehole

Η Kola Superdeep Borehole έχει μάλιστα από τότε εγκλωβιστεί και κλειστεί για το κοινό.

Back to top button