Χορηγούμενο
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Σοκ: Δείτε πως έγινε ο Βασίλης Καρράς μετά την περιπέτεια με την υγεία του! (Φωτο)

Αγνώριστος ο τραγουδιστής!

Χορηγούμενο

Την πρώτη του δημόσια εμφάνιση μετά από μήνες έκανε ο λαϊκός και πολύ αγαπημένος τραγουδιστής Βασίλης Καρράς, που απέχει από πίστες και εκπομπές τον τελευταίο καιρό.

Τον περασμένο Νοέμβριο ο τραγουδιστής είχε μια σοβαρή περιπέτεια με την υγεία του, αφού υποβλήθηκε, σε χειρουργική επέμβαση στο Διαβαλκανικό Νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης.

Η εφημερίδα «Espresso» εντόπισε τον δημοφιλή τραγουδιστή σε γνωστό εστιατόριο, στην Καλαμαριά της Θεσσαλονίκης, όπου ο ίδιος φωτογραφήθηκε με τον ιδιοκτήτη του καταστήματος.

Ο Βασιλης Καρράς με τον ιδιοκτήτη του καταστήματος

Ευδιάθετος μεν, εμφανώς ταλαιπωρημένος δε, με σχεδόν λευκά μαλλιά και μούσια. Ο Βασίλης πέρασε σχεδόν απαρατήρητος από τους άλλους πελάτες, αφού δύσκολα αναγνωρίζεται με αυτήν την εικόνα.

Τον κατάλαβαν, ωστόσο, από τη βαριά χαρακτηριστική φωνή του. Καθώς μιλούσε με την παρέα του, στο εστιατόριο, δεν ήταν λίγοι εκείνοι που έσπευσαν να τον χαιρετήσουν. Και ο τραγουδιστής τους καλοδέχτηκε.

Η περιπέτεια με την υγεία του και η απομόνωση

Επειτα από την εγχείρηση και με το πέρας της νοσηλείας του, ο Βασίλης Καρράς μεταφέρθηκε στο σπίτι του. Στη φάρμα που διατηρεί στο Κοκκινοχώρι Καβάλας, όπου και ανάρρωσε, έχοντας κοντά του τους δικούς του ανθρώπους.

Η περιπέτειά του αυτή ήταν και η αιτία για να ακυρωθεί τελικά η συνεργασία του με την Πάολα στο Fever. Με τον Γιάννη Πλούταρχο να παίρνει τελικά τη θέση του.

Χορηγούμενο
Χορηγούμενο
Χορηγούμενο
Χορηγούμενο
Back to top button