ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Σοκ: Διάσημος ηθοποιός χώρισε με την σύντροφό του και της δίνει 30000 τον μήνα!

Πολύ ακριβά θα πληρώσει το διαζύγιο του, καθώς η πρώην του πήρε το παιδί κι ένα… σκασμό λεφτά.

Ο Αλ Πατσίνο θα πρέπει να πληρώνει στη πρώην σύντροφό του, Νουρ Αλφάλα πάνω από 30.000 δολάρια το μήνα για διατροφή, σύμφωνα με έγγραφα που έχει στη διάθεσή του το Page Six.

Δικαστής του Λος Άντζελες διέταξε επιπλέον τον σταρ να πληρώσει αναδρομικά στην Aλφάλα 110.000 δολάρια πριν συνεχίσει τις μηνιαίες πληρωμές, 13.000 δολάρια για μια νυχτερινή νοσοκόμα και να καλύψει τυχόν ιατρικούς λογαριασμούς εκτός της κάλυψης από την ασφάλεια υγείας.

Επίσης θα πρέπει να καταβάλλει ετησίως 15.000 δολάρια για την εκπαίδευση του μικρού Ρόμαν.

Ο δικαστής αποφάσισε ότι θα έχουν από κοινού μόνο την επιμέλεια, ενώ η μητέρα του θα έχει την κύρια φυσική κηδεμονία.

Σημειώνεται ότι ο Αλ Πατσίνο έγινε πατέρας για τέταρτη φορά στα 83 του χρόνια τον Ιούνιο.

Ο θρυλικός σταρ έχει άλλα τρία παιδιά από προηγούμενες σχέσεις του, ωστόσο δεν έχει παντρευτεί ποτέ.

Noor Alfallah: Ποια είναι η 28χρονη πρώην σύντροφος του 81χρονου, Al Pacino

Το όνομα της Νουρ Αλφάλα (Noor Alfallah) έγινε γνωστό σε όλο τον πλανήτη όταν εθεάθη σε ρομαντικό δείπνο μαζί με τον εμβληματικό ηθοποιό Αλ Πατσίνο (Al Pacino) το Σάββατο 9 Απριλίου, σύμφωνα με ρεπορτάζ της Page Six. Η 28χρονη εθεάθη επίσης σε φωτογραφίες που κοινοποίησε ο ηθοποιός Τζέισον Μομόα (Jason Momoa) στο Instagram, γιορτάζοντας τα εγκαίνια μιας νέας γκαλερί δίπλα στον 81χρονο σταρ του Godfather.

Η Noor έβγαινε με τον Mick Jagger το 2017

Πολύ πριν η Noor και ο Pacino «υπάρξουν», η Noor συνδέθηκε ρομαντικά με τον 78χρονο frontman των Rolling Stones, Mick Jagger, για περίπου ένα χρόνο, από το 2017 έως το 2018. Το ζευγάρι φημολογείται ότι σύναψε σχέση όταν η τότε κοπέλα του Jagger, Melanie Hamrick, ήταν έγκυος στο παιδί τους.

View this post on Instagram

A post shared by Noor (@nooralfallah)

Ωστόσο, ο Jagger δεν ήταν το μόνο μεγάλο όνομα με το οποίο έχει συνδεθεί. Μετά τον χωρισμό της με τον τραγουδιστή έβγαινε με τον δισεκατομμυριούχο Nicolas Berggruen, σύμφωνα με τη Daily Mail. Αφού αναφέρθηκε ότι εκείνη και ο Berggruen ήταν μαζί, υπήρξαν κάποιες φήμες ότι είχε συνδεθεί ερωτικά και με τον 91χρονο Clint Eastwood, όταν απαθανατίστηκαν σε δείπνο το 2019.

View this post on Instagram

A post shared by Noor (@nooralfallah)

Άρχισε να βγαίνει με τον 81χρονο κατά τη διάρκεια της πανδημίας

Παρόλο που η σχέση τους γίνεται πρωτοσέλιδο τώρα, φαίνεται να είναι μαζί εδώ και κάποιους μήνες. «Ο Pacino και η Noor άρχισαν να βγαίνουν κατά τη διάρκεια της πανδημίας. Η Noor βγαίνει μόνο με πολύ πλούσιους ηλικιωμένους.

View this post on Instagram

A post shared by Noor (@nooralfallah)

Ήταν με τον Mick Jagger για λίγο και μετά έβγαινε με τον Nicholas Berggruen», είπε πηγή στην Page Six προσθέτοντας… «Με τον Al είναι μαζί αρκετό καιρό και τα πάνε πολύ καλά. Η διαφορά ηλικίας δεν φαίνεται να είναι πρόβλημα, παρόλο που είναι μεγαλύτερος από τον πατέρα της».

Back to top button