Χορηγούμενο
EΛΛΑΔΑ

Σοκ: Γιαγιά 91 ετών οδηγούσε ανάποδα στην εθνική οδό, προκάλεσε τροχαίο και το έσκασε

Χορηγούμενο

Δεν πίστευαν στα μάτια τους οι οδηγοί οι οποίοι κινούνταν το απόγευμα της Τρίτης (6/6) στην εθνική οδό Λαμίας – Αθηνών στο ύψος της Αταλάντης. Βλέποντας ένα αυτοκίνητο να πηγαίνει ανάποδα και να έρχεται κατά πάνω τους.

Σύμφωνα με το lamiareport.gr, το αυτοκίνητο κινούνταν ανάποδα στο ρεύμα προς Αθήνα και συγκεκριμένα στην αριστερή λωρίδα και είχε κατεύθυνση προς Λαμία.

Έντρομοι οι οδηγοί που κινούνταν στην ίδια λωρίδα επέστρεψαν στη μεσαία μην μπορώντας να πιστέψουν αυτό που έβλεπαν.

Σύμφωνα με τις μαρτυρίες τους στο LamiaReport, στο τιμόνι ήταν μια γυναίκα που φαίνεται ότι αντιλήφθηκε τα απεγνωσμένα νοήματά τους και μάλλον λίγο πιο κάτω επιχείρησε αναστροφή.

Γιαγιά 91 ετών οδηγούσε ανάποδα στην εθνική οδό, προκάλεσε τροχαίο και το έσκασε
Γιαγιά 91 ετών στην Αχαΐα προκάλεσε τροχαίο οδηγώντας ανάποδα στην εθνική οδό και το έσκασε. Οι οδηγοί που έβλεπαν το αυτοκίνητο της 91χρονης να έρχεται κατά πάνω τους έκαναν ελιγμούς για να την αποφύγουν!

Η ηλικιωμένη οδηγός θέλησε τις πρωινές ώρες να μετακινηθεί προς την Αθήνα από την περιοχή του Αίγιου. Βγήκε στο δυτικό κόμβο του Αίγιου, αλλά εκεί έκανε το μοιραίο λάθος. Αντί να μπει στο ρεύμα προς Αθήνα, εισήλθε ανάποδα προς Πάτρα.

Επίσης, οι οδηγοί που έβλεπαν το αυτοκίνητο της 91χρονης να έρχεται κατά πάνω τους έκαναν ελιγμούς για να την αποφύγουν. Ωστόσο η ηλικιωμένη απτόητη συνέχιζε να οδηγεί για αρκετά χιλιόμετρα ανάποδα στην εθνική οδό.

Δυστυχώς όμως στο ύψος των Σελιανιτίκων οδηγός οχήματος δεν κατάφερε να την αποφύγει. Ωστόσο η σύγκρουση ήταν αναπόφευκτη με αποτέλεσμα δύο άτομα να τραυματιστούν από το τροχαίο.

Η 91χρονη, ωστόσο, δεν σταμάτησε , έκανε αναστροφή και συνέχισε την πορεία της.

Ευτυχώς οι αστυνομικοί που ήδη είχαν ειδοποιηθεί από κάμερες ασφαλείας της Εθνικής Οδού την εντόπισαν και η 91χρονη οδηγός συνελήφθη, χωρίς να προκαλέσει άλλο ατύχημα.

Χορηγούμενο
Χορηγούμενο
Χορηγούμενο
Χορηγούμενο
Back to top button