Χορηγούμενο
ΚΟΣΜΟΣ

Σοκ: Ουκρανοί στρατιωτικοί χαιρετούν ναζιστικά και εκπαιδεύονται στα Leopard! (Βίντεο)

Χορηγούμενο

Ο Β.Πούτιν συνέκρινε την σημερινή μάχη κατά της Ουκρανίας και των δυτικών συμμάχων της με την νίκη της Ρωσίας κατά της ναζιστικής Γερμανίας στον Β’ ΠΠ, την ομιλία του για την επέτειο των 80 χρόνων από την καθοριστική μάχη του Στάλινγκραντ και οι Ουκρανοί που εκπαιδεύονται αυτή την περίοδο στην Πολωνία στα Leopard-2 έρχονται να τον επιβεβαιώσουν.

Έτσι η κάμερα εντόπισε Ουκρανό χειριστή άρματος γερμανικής κατασκευής να χαιρετά με ναζιστικό τρόπο στην διάρκεια της εκπαίδευσής του στην Πολωνία την ίδια στιγμή που οι συνάδελφοί του γελούσαν.

Φυσικά και δεν είναι η πρώτη φορά που οι Ουκρανοί του καθεστώτος του Κιέβου θέλουν να νιώσουν απόγονοι των ναζί που επιτέθηκαν στον Β’ΠΠ. Καθώς πολλές φορές προσπαθούν μέσω τροποποιήσεων στα άρματα και ΤΟΜΑ είτε μέσω βαφής (όπως οι γερμανικοί σταυροί του Β’ΠΠ της Βέρμαχτ) είτε με ενσωμάτωση θωρακισμένων πλακών που να προσομοιάζουν με τα γερμανικά Panzer, θεωρούν ότι έτσι θα πάρουν θάρρος και θα αντιμετωπίσουν την Ρωσία.

Με από αυτές τις εικόνες κανείς δεν μπορεί να πει ότι ο Πούτιν απέχει πολύ από την ιδέα της αποναζιστικοπίησης της Ουκρανίας.

Χορηγούμενο
Χορηγούμενο
Χορηγούμενο
Χορηγούμενο
Back to top button